100 jaar Scouts Kontich

Bent u geïnteresseerd in ons evenement te sponseren, bekijk dan ons 

SAVE THE DATE: 19 en 20 april 2019

 Beste scout, oudscout, (groot)ouder, sympathisant,…

Scouts Kontich bestaat een eeuw! Daarom nodigen wij jullie van harte uit op een geweldig verjaardagsweekend! Hieronder vindt u de planning.

VRIJDAG 19 april ‘19: afterwork en fuif

We beginnen het weekend met een afterworkparty om 17u00. Deze gaat door op de parking achter de tekenschool (inkom via Kruisschanslei). Wanneer de zon ondergaat zetten we de avond verder met een fuif en dansen we tot in de vroege uurtjes! Eten en drinken worden heel de avond lang aan democratische prijzen verkocht.

Meer info via Facebook

ZATERDAG 20 april ‘19: 

1)  Optocht: 09u00 verzamelen op de wei

Vandaag zetten we het 100-jarig bestaan van onze scouts in de kijker door de dag te beginnen met een tocht door Kontich. We verwachten alle leden en sympathisanten om 09u00 op onze vertrouwde wei. Tijdens de tocht kom je allerlei zaken te weten over onze scouts. De tocht eindigt rond 13u00 op de wei. Aansluitend opent een bevoegd persoon van de gemeente officieel de tweede dag van ons jubileumweekend. Nadien kan je je hongerige maag vullen met een overheerlijk smosje, gemaakt door de jongverkenners. Inschrijven doe je hiervoor via het Google formulier (zie hieronder bij nr.3)

2) randanimatie: vanaf 13u00 – …

Heel de namiddag lang wordt er op de scoutswei randanimatie voorzien voor jong en oud. De wei zal vol staan met zelf gesjorde constructies en daarnaast kunnen we onze leden aan het werk zien tijdens een spetterende show. Drank en eten wordt verkocht aan democratische prijzen. 

3) opendeurrestaurant: vanaf 17u00 – …

Vanaf 17u00 kan u terecht in ons opendeurrestaurant voor een lekkere steak, tomate crevette of een curryworst. (Ook veggie is mogelijk!) Inschrijven kan wederom via het Google Formulier.

Let op: het eten gebeurt in shiften. Ofwel eet u tussen 17u00 en 19u00 ofwel tussen 19u00 en 21u00. Duidt dit zeker aan op het formulier! De leden eten samen in groep en nemen hiervoor 5 euro mee. (inclusief smosje op de middag)

4) kampvuur: vanaf 20u00 – …

Tot slot eindigen we dit fantastische weekend met een ongezien kampvuur in Kontich! We starten met coverbandjes (o.a. Oud-scoutsband en De Natte Gazette) en eindigen de avond met een zangstonde zoals enkel de scouts dit kan. Liedjes aanvragen hiervoor kan nog steeds via volgend formulier. We zingen tot in de vroege uurtjes en hopen dat heel België ons 100-jarig bestaan geweten heeft…

Voor alle duidelijkheid: leden hoeven geen eten te bestellen! 

Hopelijk vieren jullie met ons mee!

Blijf op de hoogte:
Volg ons op Facebook en op Instagram.

Logo 100 jaar scouts Kontich