SJORWEDSTRIJD SCOUTSLAND

Onze scoutsgroep, 28ste Sint-Maarten Kontich, bestaat tijdens het scoutsjaar 2018-2019 100 jaar en dat vieren wij een heel jaar lang! We zetten dit jubileumjaar graag feestelijk in met een event waarbij samen bouwen, samen spelen  en  ontmoeten  centraal staan!!

CONCEPT
Deelnemende ploegen sjorren een speeltuig geschikt voor leeftijdsgenoten en bouwen ook een mini-versie van hun concept voor <10-jarigen. Elk team bedenkt zelf een creatieve en uitdagende constructie waarbij het sjorren uiteraard het bindmiddel is. Sjorhout wordt door ons voorzien. Zaterdagavond staat er ook een avondactiviteit op het programma en zullen we nadien verbroederen rond een gezellig kampvuur!

DATUM
We starten zaterdag 23 februari 2019 om 16 u en sluiten af op zondag 24 februari om 18 u.

DEELNEMERS
Leden (minstens 12 jaar) van omringende jeugdbewegingen met hun leiding.

WEDSTRIJD
De beste sjorconstructie wordt beloond door onze vakjury: originaliteit en sjortechniciteit zullen hier onder de loep genomen worden en de winnaar gaat lopen met onze hoofdprijs!

Op zondagnamiddag maken we een parcours met de verschillende speeltuigen zodat 2 andere wedstrijden kunnen afgewerkt worden:

  • de snelste mini-maxi-combinatie voor de jongste leden (kind met ouder)
  • de deelnemende teams vechten onder elkaar uit wie als snelste het parcours kan afleggen.

Mooie prijzen voor alle winnaars! Op zondag 24/02 zijn ouders, vrienden en sympathisanten welkom tussen 14 u en 16 u om een kijkje te komen nemen op onze wei: ons sjorcafé is open!

PRIJS
€15 per lid (inbegrepen overnachting, 3 maaltijden, apero, snack en water)

INSCHRIJVEN

  • Een leid(st)er kan uiterlijk  2019 inschrijven door een mailtje te sturen naar sjorwedstrijd@scoutskontich.be. Verdere praktische info wordt jullie nadien doorgemaild.
  • Er worden maximum 10 ploegen ingeschreven, elke ploeg bestaat uit maximum 20 leden.
  • De organisatie voorziet het sjorhout, deelnemers brengen zelf hun sjortouw en andere attributen mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *