Inschrijven 100 jaar-opendeurdag restaurant+smosjes (20 april)

Voor ons 100-jarig bestaan doen we een extra lang en groots opendeurweekend, dat zal plaatsvinden op 19 en 20 april. Na een stevig feest vrijdagavond (zowel afterworkparty voor minder jongeren, en fuif voor jongeren), vertrekken we zaterdagochtend om 9u00 op onze vertrouwde scoutswei voor een optocht doorheen Kontich, waarin je wat te weten zult komen over de geschiedenis van onze scouts!
Rond 13u00 komen we terug op de wei aan, en zullen er smosjes aangeboden worden.
Daarna is er een heleboel randanimatie voorzien op de scoutswei, zodat we rond 17u alweer klaar zullen zijn voor het volgende overheerlijke maal. Hierna zal je kunnen genieten van wat nu al het gezelligste kampvuur van 2019 beloofd te worden! Inschrijvingen voor het ODD-restaurant waren mogelijk tot en met 12 april.