Inschrijven Kick-off 2019

Dit jaar starten we ons Scoutsjaar zoals gewoonlijk: met onze welgekende Kick-off!!! Hier heten we nieuwe en oude leden, ouders en sympathisanten van harte welkom op onze scouts. Dit doen we onder andere met een overheerlijke BBQ!

Naast eten zal u ook kunnen genieten van enkele activiteiten, zoals bijvoorbeeld bierbakklimmen. Ook kan u meedoen aan een heus kubtoernooi! Indien u mee wil doen vragen we wel u in te schrijven. Dit doet u door een ploeg van 1 tot 6 man samen te stellen en een mailtje te sturen naar kubb2019@scoutskontich.be. Dit kan nog tot 31 augustus.

Als kers op de taart stellen we op de Kick-off de nieuwe leidingsploeg aan u voor! Spannend… Voor een volledige beschrijving van alle activiteiten, leest u de bijgevoegde folder.

Inschrijven kan door de folder te posten.kan u zich zo inschrijven voor de barbecue. Je kan je bestelling ook doorgeven via mail naar kickoff2019@scoutskontich.be of gebruik volgende link voor het Online Inschrijvingsformulier. Inschrijven kan nog tot 1 september.