Gegroet Welpen,

Het nieuwe scoutsjaar kan weer van start gaan en wat hebben we daar heel de zomer nagelbijtend naar zitten toekijken! We kijken er al naar uit om de trouwe Welpen terug te zien en om de voormalige Kapoenen te verwelkomen!

ZATERDAG 7 september van 14:30 tot 16:30: Kick-Off

Eerste afspraak: De fantastisch leuke overweldigende Kick-Off. Alle leden worden om 14u30, op de wei verwacht, waarna we nog een laatste keer met de ‘oude’ leiding de pannen van het dak spelen. Hierna vindt de leidingsvoorstelling plaats en zullen jullie te weten komen wie jullie spetterende nieuwe leiding is! Verder kom je te weten welke leiding het beste bakken kan beklimmen en kan je je inschrijven voor wederom een geweldig scoutsjaar!

Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten te doen, en kan u zelfs komen eten! Voor de BBQ en het kubb-toernooi vragen wij u wel zich op voorhand in te schrijven via kickoff2019@scoutskontich.be (BBQ) of kubb2019@scoutskontich.be (kubb-toernooi). Inschrijven kan tot 31 augustus (kubtoernooi) of 1 september (BBQ).

Meer informatie hierover hieronder in de folder

ZONDAG 15 september van 14:15 tot 16:45: Welkomstvergadering

Nadat we op de Kick-Off nog eens gezellig hebben gevierd met alle takken, hebben we nu de eerste exclusieve Welpenvergadering. Vandaag zullen de tweedejaars de nieuwe Welpjes van harte welkom heten in de mooiste tak van de scouting. We gaan dus nieuwe vriendjes leren kennen en het scoutsjaar met een knal inzetten! Belangrijk voor de eerstejaars is dat ze kledij meenemen die vuilen smerig mag worden, daarbij is de nodige reservekledij aangeraden!

ZONDAG 22 september van 12 tot 17: Openingsvergadering

Scouting is een groepsgebeuren, nadat we iedereen verwelkomd hebben gaan we voor de laatste keer het scoutsjaar goed inzetten. We spreken om 12u af aan (wordt nog doorgegeven), waarna we ons met heel de groep te pletter amuseren tot jullie weer opgehaald worden om 17u. Hierbij mag je zeker geen lunchpakketje, drinkbus, goed humeur en eventueel een regenjas of zonnecrème vergeten.

ZONDAG 29 september van 14:15 tot 16:45: Pimp-je-lokaal vergadering

Schilderen, behangen, plakken, tekenen, … Het lokaal zal weer een hevige opknapbeurt krijgen en daarbij wordt het in een nieuw jasje gestoken. Zo zorgen we ervoor dat het aangenaam vertroeven blijft in ons mannenhol. Bang afwachten blijft wat er meer beschilderd zal worden het lokaal of de Welpjes…

September zit er dan al weer op en zo gaan we ons klaarmaken voor de herfstmaand oktober!  Wat ons te wachten staat zijn meer van deze megakeicoole vergaderingen én een eerste magnifiek en fabelachtig weekend.

Stevige linker van jullie tot dusver onbekende leiding,

???                           ???                         ???                      ???                      ???