Condacum Oktober

Ziezo, september zit er al op, geen speciale vergaderingen meer, maar gewoon van 2 tot 5! Niet vergeten om altijd in perfect uniform te zijn en een regenjas mee te nemen, want het zou wel is kunnen beginnen regenen.

Zondag 6/10: GEEN VERGADERING!!!

Dit weekend is het eens aan de leiding om plezier te maken. Daarom dus geen vergadering. Maar droog jullie traantjes, volgende week zijn we weer paraat met een spetterende vergadering.

Zondag 13/10 van 14u tot 17u: WIELTJESVERGADERING

Deze zondag staat alles in thema van wieltjes. Wil je weten wat dit exact wilt zeggen, kom dan zeker af! Heb je iets met wielen, neem het dan zeker mee, laat je fantasie de vrije loop!

Zondag 20/10 van 14u tot 17u: RECORDVERGADERING

Wist je al dat Kazuhiro Watanabe met zijn hanenkam van 1,11 meter de hoogste ter wereld heeft? Of dat de grootste sandwich ter wereld meer dan 3 ton weegt!!! Welke records weet jij op je naam te zetten? Smeer je maar goed in en kom het beste van jezelf geven.

Zondag 27/10 van 14u tot 17u: GARAGE WILLY VERGADERING

Banden vervangen, auto’s verkopen, blutsen verwijderen, …
Dit waren enkele van de allerhande taken die ze bij een garage moeten uitvoeren. Wie van jullie is de beste technieker? Of denk je juist een betere verkoper te zijn? Kom zeker af om jezelf te bewijzen als garagist!

Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om de condacum in je mailbox te krijgen van zodra die wordt geüpload. Zo blijf je steeds op de hoogte over het reilen en zeilen in onze groep. Deze updates gebeuren normaal gezien één keer per maand. Vul het onderstaande formulier in als je geïnteresseerd bent. Aangezien dit het eerste jaar is dat we dit doen, kunnen er kinderziektes inzitten. Als je problemen ondervindt, stuur dan een mailtje naar webmaster@scoutskontich.be

Ziezow, dit was het alweer voor de maand oktober. We hopen dat jullie telkens talrijk aanwezig zullen zijn om er elke zondag een spetterende vergadering van te kunnen maken!!

(!!!) Indien je niet kan komen, laat je ons dat ten laatste de avond voor de vergadering weten, door een mailtje te sturen naar jongverkenners@scoutskontich.be!