Condacum oktober

Zondag 6 oktober: GEEN VERGADERING (Leidingsweekend)

De leiding is er even tussenuit om zelf op weekend te gaan zodat we het jaar verder kunnen plannen. Vandaag kunnen jullie dus genieten van een vrije zondag!

Dinsdag 8 oktober 21u: Ouderinfomoment

Wij organiseren 8 oktober om 21:00 een infomoment. Hier leggen we de werking van de verkenners uit en hoe onze weekends en kamp zullen verlopen. Dit infomoment is vrijblijvend, maar moest je toch nog met vragen zitten kom dan zeker langs.

Zondag 13 oktober 14-17u: Binnen de minuut vergadering

Vandaag gaan we eens testen hoe snel jullie zijn, jullie stressbestendigheid en techniek. Hoeveel ballonnen kunnen jullie binnen de minuut opblazen? Kunnen jullie binnen de minuut een kaartenhuis boven van vijf verdiepen? Lukt het jullie om binnen de tijd alle kaarsjes uit te blazen met jullie neus? Wij zijn zeer benieuwd of het jullie allemaal lukt, dus zeker afkomen om uzelf te bewijzen!

Zondag 20 oktober 14-17u: Takkenvergadering

Onze scouts telt er zes, de wereld telt er biljoenen. Dit onderdeel van de plant is vaak waar de mooie of minder mooie bladeren of bloemen aan groeien of de tak waar je de tofste tijd van je leven hebt beleefd. Zoals je ziet is een tak iets heel veelzijdig, net zoals jullie!

Vrijdag 25 tot zondag 27 oktober: WEEKEND!!!!

Verdere info volgt nog, maar het is sowieso vrijdag om 20 uur op de wei in perfect uniform en zondag zijn we terug rond de middag. Wij kijken er alvast mega hard naar uit!

Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om de condacum in je mailbox te krijgen van zodra die wordt geüpload. Zo blijf je steeds op de hoogte over het reilen en zeilen in onze groep. Deze updates gebeuren normaal gezien één keer per maand. Vul het onderstaande formulier in als je geïnteresseerd bent. Aangezien dit het eerste jaar is dat we dit doen, kunnen er kinderziektes inzitten. Als je problemen ondervindt, stuur dan een mailtje naar webmaster@scoutskontich.be

Tot in november! Stevige linker,

Dries, Stijn, Kurt, Tom en Charlotte