Condacum Oktober

Gegroet Welpen,

De startmaand van dit scoutsjaar is voorbij en we gaan al meteen verder naar de fantastische maand oktober. Er staan jullie geweldige vergaderingen te gemoed en ons aller eerste weekend samen! Wij hebben er alvast zin innnn!

ZONDAG 6 oktober GEEN VERGADERING

Deze zondag is het geen vergadering omdat de leiding samen op weekend is. We zullen jullie missen en kijken al uit naar volgende week!

ZONDAG 13 oktober van 14:15 tot 16:45: Wieltjesvergadering

De bronafbeelding bekijken

Vandaag moeten jullie allemaal op wieltjes naar de scouts komen! Dus haal dat stoere skateboard, rollerskates, step, gocart, (Opgelet: fietsen zijn hier niet toegestaan) … maar boven of leen iets van je vriendjes want deze vergadering gaan we heel de tijd op onze wieltjes staan! Leg een parcour af op de kortste tijd, win de grote-welpen-op-wieltjes-race en laat je stoerste kunstjes zien tijdens deze vergadering.

ZONDAG 20 oktober van 14:15 tot 16:45: Strijd-der-Nesten-vergadering

Hier hebben we zo lang op gewacht… Eindelijk is het weer tijd voor een zinderende en razendspannende Strijd-der-Nesten-vergadering! Vandaag zullen jullie een nest toegewezen krijgen en proberen in verschillende soorten proeven de andere nesten te verpulveren! Een hamvraag: “Wie zal na deze vergadering het beste nest zijn?”

ZATERDAG 26 en ZONDAG 27 oktober: Weekend!!

Welkom op ons eerste welpenweekend! Wij kijken er al enorm naar uit en hopen jullie ook natuurlijk! Alle informatie rond dit weekend zoals het thema, uren, betaling,… zullen eind september of begin oktober worden bekend gemaakt. Jullie zullen een uitnodiging ontvangen op de vergadering of online kunnen bekijken vanaf dan.

Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om de condacum in je mailbox te krijgen van zodra die wordt geüpload. Zo blijf je steeds op de hoogte over het reilen en zeilen in onze groep. Deze updates gebeuren normaal gezien één keer per maand. Vul het onderstaande formulier in als je geïnteresseerd bent. Aangezien dit het eerste jaar is dat we dit doen, kunnen er kinderziektes inzitten. Als je problemen ondervindt, stuur dan een mailtje naar webmaster@scoutskontich.be

Dit was het voor de maand Oktober met de prachtige afsluiter van een weekend! We zien jullie alle snel na een fijne herfstvakantie!
Knuffels van

OE                              Hathi                          Phao                Ikki                 Bagheera

De bronafbeelding bekijken
Afbeeldingsresultaat voor topsy butch cat