Belangrijke info Kapoenen 2019-2020

  • 16 tot 17 november ’19: Mini-weekend
  • 8 december ’19: Soepverkoop
  • 21 februari ’19: Mini-beats
  • 20 tot 22 maart ’19: 2de kapoenenweekend

Wij spelen zo veel mogelijk buiten, ook wanneer het regent. Probeer je kapoen hier dus naar te kleden. Dit wil bijvoorbeeld zeggen: breng een regenjas mee wanneer het regent, doe handschoenen aan als het erg koud is, etc.

Vergeet je kapoen niet af te melden wanneer die niet kan komen naar de vergadering. Dit kan door een mailtje te sturen naar kapoenen@scoutskontich.be, of door het formuliertje onder de specifieke vergadering in te vullen. Ook kan u vragen stellen via dit e-mailadres. Last-minute afmeldingen doe je best door een SMS’je te sturen naar iemand van de leiding. Hun nummer vindt je onder ‘contact’. Dit is echter enkel voor noodgevallen.