Condacum november

Zie hier de condacum van de voorlaatste maand van het jaar 2019. Zoals altijd wordt er van jullie verwacht dat jullie tiptop in orde zijn met jullie uniform!! De temperaturen dalen ook aanzienlijk dus wees voorbereid eventuele koude te kunnen weerstaan. Houd ook goed rekening met de uren van de vergaderingen aangezien er een paar avondvergaderingen tussen zitten!

Zondag 3 /11: Wapenstilstandvergadering 14-17u

Op 11 november 1918 werd de wapenstilstand uitgeroepen en de Eerste Wereldoorlog tot een stop gebracht. Om deze dag te herinneren staat de zondag ervoor volledig in thema van de wapenstilstand.


Zondag 10/11 Patrouilletocht 10-17u

Onze jaarlijkse patrouilletocht is er weer!! Zoals het woord zelf zegt gaan jullie vandaag op tocht met jullie patrouille.Samen zelfstandig de weg uitzoeken en op tijd aankomen op de door de leiding gekozen locatie, spannend!  De uitgelezen kans om je patrouille goed te leren kennen en er een dag vol plezier van te maken!

Vergeet niet om 2 euro mee te nemen, je warm genoeg aan te kleden, een regenjas mee te nemen en goede wandelschoenen aan te doen!


15-17/11 WEEKEND!!

Politie en boeven, eeuwenoude rivalen. Zullen de criminelen kunnen wegglippen of zal gerechtigheid geschieden? Kijk op de weekenduitnodiging tot welk kamp jij behoort en kom verkleed!! (Indien je niet op de vergadering was, mag je zelf kiezen bij welk kamp je hoort)

Zonder een ingevulde medische fiche kan je niet mee, was je er niet met de kick off, druk dan deze lege medische fiche dan af en neem ze ingevuld mee! (Tenzij je dat ondertussen al gedaan hebt natuurlijk)


23/11 WINTERNACHT 19u tot 20u30

Heerlijke spekpatatjes, gezellig chillen rond het vuur, ouders die bijpraten met een fris pintje in de hand, wat wil je nog meer? Wees talrijk aanwezig op het leukste evenement van het jaar en check de megagrave constructie die dit jaar op poten is gezet!! 

Concreet voor de vergadering: we spelen eerst samen met andere takken leuke spelletjes dus wees aanwezig in uniform!! Om 19u aanwezig!!! Dan opent ook de toog dus vanaf dan zijn ouders meer dan welkom.


Als je er niet bij kan zijn op tijd verwittigen!

Je kan je nu ook inschrijven voor de condacum!! Je ontvangt hem dan in je mailbox wanneer wij die online zetten.


Stevige linker!!