Condacum November


Jowjowjooow VK’s,

November staat voor de deur en brengt meestal al wat kouder weer met zich mee. Doch geen lange broeken in onzen tak, capiche? Ait. Ook staat november al jaren garant voor hét scoutsevenement van het jaar : De Winternacht! Let op, deze maand staan er enkele ‘speciallekes’ op het programma.

Zondag 3 november 14.00-17.00: Herfstvakantie vergadering
De vakantie zit er bijna op, dus kom nog even uitwaaien en nagenieten van de leuke vakantie!Zondag 10 november 14.00-17.00 : Oorlogsvergadering
Met soldaatjes spelen, zware rellen maken of lekker chliché wapenstilstandtoestanden. Deze vergadering kan op tal van manieren worden ingevuld. Daar wil je toch bij zijn?Zondag 17 november 10.00-17.00 : Opbouw Winternacht
Tijdens deze ‘vergadering’ mogen jullie met de leiding mee opbouwen aan onze constructie voor de winternacht. Als ge bij uw maten wilt kunnen stoefen dat gij mee hebt gewerkt aan die maffe constructie dan is vandaag de dag om te komen!


Zaterdag 23 november 19.00-20.30 : WINTERNACHT
Vandaag is het zover! De gezelligste avond van het jaar en spekpatat voor iedereen. De constructie wordt weer van het allerhoogste niveau, dus zeker komen kijken! Hopelijk zien we jullie allemaal, tot dan!


ZATERDAG 30 november  20.00-22.00 : Vuurvergadering
Niks leuker dan na een week school met vuur te spelen. Welk team kan als eerste het vuur aankrijgen? Wie wordt de ultieme vuurkoning? Kom dan zeker, want deze vergadering wordt lit!


Je kan nu de condacum in je mailbox ontvangen door dit formulier in te vullen.


Voila
November is ook al weer achter de kiezen. Volgende maand meer van dit!

Dries Stijn Kurt Tom Charlotte