Condacum december

We zijn nu al aangekomen aan de laatste maand van het jaar! Dat is snel gegaan. Wij, de kapoenenleiding, hebben enorm veel zin in de leuke vergaderingen van deze maand. Hopelijk jullie ook! Tot snel!

Zondag 1 december van 14u15 tot 16u45: Sinterklaas kapoentje!

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen? Dat zal zeker en vast Sinterklaas zijn! Hij kwam speciaal helemaal met de stoomboot uit Spanje om nu bij ons langs te kunnen komen.Wij hebben onze schoentjes al gezet, hopelijk jullie ook! De vraag is nu natuurlijk of iedereen wel braaf is geweest dit jaar? Dat zullen we te weten moeten komen tijdens deze vergadering. Wij zijn alvast zeker benieuwd!

Het meest gepaste Sinterklaasliedje voor Kapoenen!

Zondag 8 december van 14u15 tot 16u45: Soepverkoop!

Ook dit jaar gaan we weer super lekkere soep verkopen om geld in te zamelen voor ons kamp! Maak jullie ouders, grootouders, vrienden,… alvast warm voor de lekkere soep. Enthousiaste kapoenen zijn het geheime ingrediënt van een succesvolle soepverkoop, dus kom massaal af! 


Vrijdag 13 december van 18u30 tot 20u30: Desserten!

Het is misschien wel vrijdag de 13de, maar dat kan ons niet stoppen om een leuke, lekkere vergadering te hebben. Neem allemaal een lekker dessertje mee, zodat we er lekker met z’n allen van kunnen smullen! 


Vrijdag 20 december van 18u30 tot 20u30: Kerstfeestjeee!

Kerstmis kunnen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan, daarom doen wij een super leuk kerstfeestjeee!!! Wij vieren dit super leuk kerstfeestje niet alleen…. De Gidsen vieren dit samen met ons mee! Dat wordt dus een gekke bende. Neem ook allemaal een cadeautje mee ter waarde van 2 euro. Kom zeker en vast af, want dit is ook de allerlaatste vergadering van 2019! 


Vrijdag 27 december: Geen vergadering!!

Jammer genoeg is er deze week geen vergadering door de vele kerstfeestjes. Gelukkig zien wij jullie snel terug in het nieuwe jaar! Tot in 2020!!

Je kan je sinds dit scoutsjaar inschrijven met onderstaand formulier om de condacum in je mailbox te ontvangen wanneer wij die uploaden.


Toto Rikki Xebo Zazou Kerri