Condacum december

Vrijdag 6 december van 20u-22u: Sinterklaasvergadering

Joww verkenners, onze goede vriend Sinterklaas is weer in het land. Doordat hij het heel druk heeft met het rondbrengen van cadeautjes, heeft hij aan ons de taak gegeven om alle stouten kinderen op te sporen en in de zak te stoppen. Allemaal komen helpen klinkt de boodschap of wie weet belanden jullie er zelf wel in!


Vrijdag 13 december van 20u-22u: Afreageervergadering

Tijdens de examens zien we het allemaal al eens niet meer zitten. Deze moeilijke tijden brengen ook vaak zware frustraties met zich mee, hiervoor hebben wij de perfecte oplossing gevonden : een afreageervergadering. Zeker komen dus!


Vrijdag 20 december van 20u-22u: Kerstfeestje

Deze avond gaan wij samen met onze goede vrienden van de Gidsen en de Kokaz een leuk feestje bouwen. Wat er zeker niet mag ontbreken bij een goed kerstfeest zijn de cadeautjes! Hierdoor zouden wij graag willen dat jullie allemaal een cadeautje ter waarde van 2 euro meenemen. Tot dan!


Ne stevig linker!

Klette, Dries, Tom, Kurt en Stijn