Condacum December

Hoi allerliefste welpen, na de zotte maand november met ons eerste weekend en de prachtige winternacht. Staat december al voor de deur, wat gaat de tijd al weer zo snel. Laten we samen van de laatste maand van het jaar één groot feest maken.

Zondag 1 december van 14u15 tot 16u45 : Sinterklaasvergadering

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen ? Ja hoor, het is de sint! De sint is in het land en komt vandaag langs de scoutswei om eens te kijken wie er allemaal braaf is geweest dit jaar of wie er in de zak moet… . Dit wil je dus absoluut niet missen, tot dan!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Sinterklaas.png

Zondag 8 december van 14u15 tot 16u45 : gniredagrev edreekegmo

Truien omgekeerd aandoen, omgekeerd praten, T-shirt boven je trui dragen, nelednaw nednah ej po,… Vandaag gaan we alles omgekeerd doen . Ben je benieuwd hoe dat in zijn werk zal gaan? Kom dan zeker naar de vergadering.

Zondag 15 december van 14u15 tot 16u45 : Stoere mannen vergadering

Haantjesgedrag, spierballengerol, stoerdoenerij… kortom puur ventengedrag! Stroop jullie mouwen alvast op en zet je beste beentje voor want vandaag gaan we de gas doen branden, de gidsen ambeteren  en de klinken repareren!

Vrijdag 20 december van 18u30 tot 20u30 : Kerstfeestje

Kerstmis : de tijd van kerstbomen, familie, lekker eten, cadeautjes, vrienden en natuurlijk het kerstfeestje op de scouts! Heb je zin om samen met de leiding een leuk feestje te houden ? Kom dan zeker naar de vergadering om samen te genieten van dit prachtig feest.

Oe Hathi Ikki Phao Bagheera