December

Goed dat het december is, de laatste maand van het wel mooi geweeste jaar.

Naar mijn aanvoelen een overbodige maand die ze nuttig hebben gemaakt door er nog snel wat feestdagen tussen te proppen waar we uiteraard extreem hard van gaan genieten! Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig en verwarmen jullie de koude ruimte een beetje met jullie warme persoonlijkheden. Tot snel!!!!!

1/12 Dessertenvergadering 14-17u

Verse gebakjes,heerlijke slagroomtaart, vanillepudding, chocomousse hmm ons buikje rammelt al! We sluiten de maand november af met een delicieuze dessertenvergadering. Neem allemaal zeker dessertjes mee zodat iedereen kan smullen!


Vrijdag 06/12 Sinterklaas vergadering (van 20:00 tot 22:00)

Zoals elk jaar verjaart de grootste concurrent van de kerstman weer en kunnen we tot op heden nog steeds niet achterhalen hoe oud deze hoog bejaarde man nu eigenlijk is maar echt doet dat er ook niet toe! Het voornaamste is dat voordat kerst en nieuwjaar begint deze galante man letterlijk komt aandraven met grote hoeveel calorieën en altijd een pakje, want zoals voor jullie al wel duidelijk zal geworden zijn moet je je niet echt gedragen om pakjes te krijgen. Wees wel gekomen om na de vergadering huiswaarts te keren met een natte zoen van een veel te oude man en jullie handjes goed gevuld met dingen waar jullie tandjes van zullen uitvallen en na verloop van tijd ook jullie adertjes van dicht zullen slippen. Tot dan sloebers! 


Vrijdag 13/12 James Bond vergadering (van 20:00 tot 22:00)

Knappe vrouwen, veel actie, enorme bedragen geld, chique geklede mensen, 007, snelle wagens en nog veel meer mag je verwachten op deze bangelijke avondvergadering! Zorg dat je erbij bent en wees niet te beroerd om strak in het pak je entrée te maken. 


Zaterdag 21/12 Kerstfeestje (van 19:30 tot 21:30)

Voor dit prachtige en niet te missen feestje met de poullékes van de gidsen mag je zeker en vast geen cadeautje van 2 euro vergeten ook je goed humeur en je dansbenen laat je beter niet thuis tot dan!


Vrijdag 27/12

Genieten van de cadeaus en het gezelschap van mensen die je graag hebt maar GEEN vergadering!!

Di Da Doei tot snel van jullie leiding: Lennerd, Nelle, Jente, Sophie en Michael

Ps: Probeer steeds in uniform te komen, jullie cadeautje niet te vergeten en even te melden als er iets is en/of als je niet kunt .

Gsm nummer Lennerd: 0477080544