Condacum januari

EERST EN VOORAL: EEN GELUKKIGE NIEUWJAAR!! 

TEN TWEEDE: ZIJN JULLIE KLAAR VOOR EEN SPETTEREND, KAPOTCHILL NIEUW (SCOUTS)JAAR?

Jullie leiding kijkt er alvast enorm naar uit, er staan ons nog héél veel leuke vergaderingen, weekenden en grootkamp te wachten! 

Vrijdag 3/01 – 20h tot 22h: SCHAAATSEUUN

Als jullie toevallig ongelooflijk veel zin hebben om Tawa op haar bakkes (sorry voor het onbeleefd taalgebruik) te zien gaan: komen naar deze vergadering!! Denk dat het vanzelfsprekend is dat wij, jongverkenneurs, de schaatsbaan van Kontich onveilig zullen maken. Vergeet allemaal geen 5 euro én handschoenen, warme sokken kunnen ook van pas komen. See y’all op de scoutswaaj dreiries.


Vrijdag 10/01 – 20h tot 22h: Vuurvergadering

 Allez, een goeie meme om deze vergadering te introduceren.

Beetje warm hier hé? Wij hopen jullie vanavond te zien verschijnen op onze geliefde scoutsweide. Waarom? In deze koude winterdagen is het cruciaal dat we onszelf warm houden. Wie van jullie kan er het beste vuur maken? OF wie van jullie kan er het beste vuur doven? Vanavond belooft een spannende vergadering te worden. MAY THE BEST MEN WIN!


Vrijdag 17/01 – 20h tot 22h: filmvergadering 

Ne goeie filmavond in de zetel me een bakske chips in de pollekes. Wij kunnen ons haast niks beter voorstellen als dat. Aangezien jullie hoogstwaarschijnlijk te oud zijn geworden voor een griezelige Barbie film, mogen jullie allemaal jullie favoriete films meenemen. Én jullie mogen op de koop toe voor één keer jullie uniform in de kast laten liggen en een (warme) pyjama/onesie aandoen zodat we het echt overdreven gezellig kunnen maken! 


Zondag26/01 – 14h tot 17h: Waar is dat fuifje? -vergadering 

Vandaag draait àlles rond het fuifje. Handen in de lucht voor het fuifje, benen in de lucht voor het fuifje, knieën in de lucht voor het fuifje, tenen in de lucht voor het fuifje,… Nee even serieus: vandaag wordt een knalfuif! Jongedames, tot zondag, spreid jullie vleugels, voel je net een duif! Fuifjes. 


Vanaf dit jaar is het ook mogelijk de Condacum in uw mailbox te ontvangen wanneer die online wordt gezet. Indien je geïnteresseerd bent, kan je jezelf inschrijven door op onderstaande knop de duwen

Veeeeel liefs van jullie baanvaste leiding. 

En gasten: vergeet niet af te mailen, moest je écht niet kunnen komen naar 1 van onze belachelijk leuke vergaderingen!!!!