Condacum april

Halali Halalo beste Kapoenen!

Nu de blaadjes weer aan de bomen komen en de vogels hun mooiste liedjes bovenhalen, is het ideaal weer om je op onze wei te komen uitleven. Daarom hebben wij niet alleen een vetzakkerijvergadering voorzien, maar ook een papavergadering, zodat de papa’s zich eens kunnen komen uitleven. En tussen die 2 fantastische vergaderingen bevindt zich onze opendeurdag. Het belooft een topmaand te worden!

5 april 2020: Vetzakkerijvergadering (AFGELAST)

Deze maand openen we met een knaller van formaat: de vetzakkerijvergadering! Kom vandaag lekker rollen in de modder, eitjes in je haar smeren of ketchup op je t-shirt smeren. Doe deze vergadering dus zeker kleren aan die vuil mogen worden. Alle vetzakskes represent!

12 april 2020: Geen vergadering

Op deze eerste zondag van de paasvakantie bouwt de leiding aan onze opendeurdag. Dat wil dus zeggen dat het geen vergadering is. Reden te meer om komende zondag zeker af te komen!

18 en 19 april 2020: Opendeurweekend (AFGELAST)

Dit jaar lanceren we onze opendeur de ruimte in! Jullie zijn daarvoor zowel zaterdag als zondag welkom!

Zaterdag 18 april verwachten we jullie op de wei rond 19 uur. Nadat wij dan een superleuk groepsspel hebben gespeeld mogen jullie tegen 20u30 weer naar huis. De toog gaat om 19u al open, zodat de ouders voor die korte periode niet naar huis hoeven. Hierna kan je nog genieten van het kampvuur en een lekkere hamburger.

Zondag 19 april begint de vergadering om 12u. Allereerst eten we een lekker hapje samen met de rest. Daarvoor zou elke kapoen €3 moeten meenemen. Hierna zal er vanalles te doen zijn op onze wei, waarna de vergadering om 16u gedaan zal zijn.

Er zal nog een heleboel randanimatie voorzien zijn, en bovendien kan je ook blijven eten op de opendeurdag! Voor meer info lees je onderstaande pagina.

26 april 2020: Papavergadering

Ook jullie papa’s willen wel eens meemaken wat het is om een Kapoen te zijn. Daarom mogen jullie ze deze vergadering gewoon meenemen! Zo kunnen jullie je samen uitleven. Indien er geen papa(‘s) beschikbaar is (/zijn), mag je ook een nonkel, opa of mannelijk familielid uitnodigen. Als dat geen mogelijkheid is, mag de mama/tante/oma ook meekomen.

Zo dat was het alweer voor de maand april! Jullie kijken vast al uit naar mei. Wat voor toffe dingen we dan gaan doen, lees je in de volgende Condacum.

Een stevige linker en tot dan,