Condacum December

Hey allergekste Tonca’s

December staat weeral voor de deur. Dat betekent koude, nattigheid en snotvallingen, maar ook feest, cadeau’s en gezelligheid! Bovendien blijven wij met de leiding belachelijk leuke vergaderingen bedenken natuurlijk 😉 ! Die vergaderingen zullen voorlopig wel nog online doorgaan. Desalniettemin hopen wij enorm hard dat wij jullie binnenkort weer op de wei mogen ontvangen. Lees snel verder wat voor leuks wij gepland hebben deze maand!

Zondag 6/12: Sinterklaasvergadering 

Vandaag is het de verjaardag van één van onze goede vrienden. Jullie weten allemaal vast wel over wie we het hebben! Onze lieve Sint Nicolaas komt ons ook dit jaar weer verwennen met lekker en leuks (als jullie deugnieten braaf zijn geweest tenminste).

Zondag 13/12 : Waccovergadering

In tegenstelling tot vorig weekend is er dit weekend niemand jarig. Jullie horen het goed, het is Wacco zijn niet-verjaardag. maar dat kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Vier samen met ons de niet-verjaardag van Wacco en maak er een spetterend weekend van.

Vrijdag 18/12 van: kerstfeestje

Ho Ho Ho! Na de heerlijke chocolade van de Sint en de niet-verjaardagstaart van Wacco, is het deze week weer tijd voor de kalkoen van de bomma! Al zal deze kerst geen kerst zijn zoals we die gewoon zijn. We gaan er alsnog een liefdevolle en fijne dag van maken!

Vrijdag 25/10: geen vergadering

Tot onze grootste spijt moeten we jullie deze week helaas melden dat het geen vergadering is. Maar wees niet getreurd, droog jullie traantjes want we zijn er snel weer met een ongelofelijk leuke vergadering. 

Ziezow, dit was het alweer voor de maand December. In deze moeilijke tijden is het niet simpel om jullie een fijne zondag te geven. Al houdt dit ons niet tegen om er alles aan te doen om een glimlach op jullie ondeugende snoetjes te toveren.

Virtuele knuffels en een stevige (ontsmette) linker van jullie leiding.