Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325 Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325
Condacum December

Hey tijgers!! November is alweer voorbij gevlogen en de volgende maand staat al voor de deur. Joepiee December! De maand van Sinterklaas, de Kerstman, cadeautjes, gezelligheid, … maar helaas ook examens 😔 Hierdoor zullen het deze maand vooral avondvergaderingen zijn. Kijk dus goed naar de data en uren en vergeet zeker niet af te melden als je niet kan!

Portrait of Sinterklaas

ZONDAG 5 DECEMBER VAN 14 TOT 17U: SINT VERGADERING

Hopelijk zijn jullie allemaal heeeeeeeeeeel flink geweest het voorbije jaar, want de scouts heeft hoog bezoek vandaag. Onze oude vriend en zijn Pieten zijn speciaal voor jullie helemaal uit Spanje afgekomen en hij verwacht jullie in grote aantallen op de wei!

VRIJDAG 10 DECEMBER VAN 20 TOT 22U: SUPERSMASHBROSBRAWL VERGADERING

Wie wordt de ultieme super smash bros brawl winnaar? Kom je game skills deze vrijdag maar bewijzen tijdens deze super spannende vergadering!!! Tot dan x

Choose winter season sales. Close up photo of cool stylish trendy santa indicate discount shopping bargain wear eyeglasses eyewear cap hat isolated over red background

VRIJDAG 17 DECEMBER VAN 20 TOT 22U: KERSTFEESTJE

Haal uw foutste kersttrui al maar uit de kast want vanavond is het feest!!! Op deze gezellige winteravond vieren wij onze favoriete feestdag met onze favoriete vrienden van de Kokaz en de Gidsen. Breng daarom een klein cadeautje mee dat je zelf hebt gemaakt of max. 2 euro heeft gekost. Wij verwachten jullie allemaal om 20u op de gidsenwei!! (Duivenstraat 35-37)

24 DECEMBER TOT 9 JANUARI: KERSTVAKANTIE = GEEN VERGADERINGEN

Jullie gaan het 2 weekjes zonder ons moeten overleven. Maar niet getreurd want in 2022 staan jullie 4 favoriete personen (en Wacco) terug voor jullie klaar!

VROLIJK KERSTFEEST EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR💖💖💖

jullie kapoentjes

Matijs

Wacco

Joppe

Edje

Jolijn

Ps: Vergeet ook deze maand niet in PERFECT uniform naar de vergadering te komen (sjaaltje, scoutshemd, korte groene scoutsbroek) en zorg dat je de wet helemaal vanbuiten kent!

Toedels

Om de wet te oefenen kan je hieronder op het pijltje klikken om de volgende regel te tonen. Zo kan je de rest verbergen, opzeggen, en nadien checken of je het juist had.

Een jongverkenner is een eerlijk en blij kameraad
Hij doet mee en zet zich in.
Hij wil winnen maar kan verliezen.
Hij is een opmerkzaam ontdekker.
Hij is fijn in zijn optreden.
Hij draagt zorg voor hetgeen hij gebruikt.
Hij hij helpt graag waar hij kan.