Condacum December

Hey knullen, hier is de condacum van december. Jammer genoeg blijven de vergaderingen online, maar dit wilt niet zeggen dat het niet plezant is. Ook al zijn de vergaderingen online vergeet zeker niet af te melden, de leiding doet nog steeds veel moeite om een leuke vergadering te maken voor jullie en het is altijd fijn om met meer te zijn :). Let ook goed op de uren want de tweede helft van december verschuiven de vergaderingen naar vrijdagavond!

Zondag 6 december: SINTERKLAASVERGADERING 14u-15u

“Oh wie klopt daar kinder oh wie klopt daar kinderen oh wie klopt daar aan de deur” is het Sinterklaas? Geen idee, dat is aan jullie om uit te zoeken, zorg dat je met je fiets en mondmasker klaar staat en vergeet zeker niet de Whatsapp te checken!

Zondag 13 december: ESCOBARVERGADERING 14u-15u

Pablo Escobar een van de grootste drugsbaronnen die ooit geleefd heeft, hij had wapens juwelen, auto’s en huizen in overvloed. Helaas is hij zelf overleden maar het gerucht doet de ronde dat zijn zonen een online imperium aan het uitbouwen zijn. Kom zeker naar de Zoom om te ontdekken hoe het er aan toe gaat in de moderne drugswereld van de Escobars.

VRIJDAG 18 december: KERSTFEESTJE 20u-21u

Kerst de mooiste en gezelligste tijd van het jaar. Helaas pindakaas steekt Corona er dit jaar een dikke kerstboom tussen. Maar niet getreurd de leiding heeft een super fijn en gezellig alternatief voorzien. We verwachten jullie allemaal om 20 uur in de zoom met jullie dikste kersttrui/-onesie/-deken en een warme choco om samen te genieten van een gezellig online kerstvuurtje!

Vrijdag 25 december: GEEN VERGADERING

Na het kerstfeestje van vorige week mogen jullie nu kerst vieren met jullie eigen gezin. Veel plezier en hou het veilig!

Zo Jongverkenners dit was het dan voor december, in januari zullen ALLE vergaderingen in de avond door gaan want jullie leiding is hard aan het studeren! Ook dikke merci aan Nefke, Par, Tibe, Mauro, (Peeters, Luka), en Wout voor jullie enthousiasme en aanwezigheid bij de online vergaderingen. Wij hopen naast deze 6 knullen de rest ook nog eens terug te zien!

Afmailen/bellen: jongverkenners@scoutskontich.be/0491987463

Stevige online-linker-elleboog van jullie allerallerliefste leiding xoxo