Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325 Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325
CONDACUM DECEMBER

De maand december, we zitten al in de laatste maand van het jaar 2021?!?! Ach ja, de tijd gaat dan ook razend snel als je het naar je zin hebt! Om ons jaar goed af te sluiten hebben we weer enkele knallers van formaat voor jullie klaarstaan. Lees zeker goed de uren na want we beginnen ook met avondvergaderingen. okaaaaay letsgoo!

Zondag 5 December: 14u-17u Sinterklaasvergadering

Ho ho ho!!.. Nee wacht, foute lieve bejaarde witharige man die pakjes uitdeelt. Het is niet de kerstman die deze week in de belangstelling staat maar onze matsko de Goedheiligman! Aka Sint-Nicolaas aka Nico voor de broers aka sinterklaas! Deze zondag belooft een dag te worden vol plezier, liefde en kapotleuke spelletjes!!!!

Zondag 12 December: 14u-17u Boerenvergadering

Een boer(wetenschappelijk: ructus) is het geluid dat wordt veroorzaakt door oprisping van gassen uit de maag, die via de slokdarm naar buiten komen. De gassen kunnen afkomstig zijn van de darmflora, als afvalstoffen bij de spijsvertering. Eiwitrijk en zwavelrijk voedsel heeft de reputatie aanleiding te geven tot boeren en winderigheid. Voorbeelden zijn bonen, bepaalde koolsoorten en uien. Ziezo boeren, heeeeerlijk!!! Of wacht, zei de medeleiding nu dat we over de boeren van het platteland vergadering gingen doen.. Hakan weet het niet meer! Des te meer reden om af te zakken naar de wei om te weten te komen wat we nu in godsnaam gaan doen!!

!!! VRIJDAG 17 DECEMBER: 19u-21u KERSTFEESTJE !!!

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan, hij brengt ons si-. Ja lap, weeral verkeerd, blijkbaar dat we nu tijd vrij hebben gemaakt om de andere lieve bejaarde witharige man in de verf te zetten. DE KERSTMAN. Om deze festiviteit extra hard te kunnen vieren hebben we onze vrienden en vriendinnen van de Gidsen en Kokaz uitgenodigd op onze formidabele Skoettewei!! Gezelligheid verzekerd!! BELANGRIJK: Jullie nemen allemaal een cadeautje mee ter waarde van €2. Wij hebben er alvast zin in!

ZIEZO vrienden van het goei leven, dat zijn de vergaderingen voor de maand December!! De rest van deze maand laten we vrij voor jullie om de feestdagen te vieren met vrienden en familie. Prepareer die goede voornemens al maar en dan zien we elkaar volgend jaar terug!! Ciaokes Byekes x

Ti ta toncas, jullie worden zoals altijd verwacht in perfect uniform naar de wei te komen!(lees: groene scoutsbroek, hemd en scoutsdas) Horloges en andere technologische snufjes laten jullie thuis

STEVIGE LINKER X DE TONCALEIDING

HOWI