Condacum Februari

 Joeeeee de manne, 

De eerste maand van het nieuwe jaar zit erop en daarmee ook ineens de avondvergaderingen, vanaf nu dus altijd terug afspraak om (stipt) 2u.

Vergeet ook zeker niet in je uniform te komen en een dikke (regen)jas aan te doen. 

Zondag 2 februari van 14u tot 17u: Bloempotvergadering

In alle formaten, kleuren, vormen, materialen en wat je nog meer wilt, bestaan ze, maar nog nooit werd er een vergadering rond gedaan, laat ons de eerste zijn! Kom mee ons fameuze bloempotjesspel spelen en vergeet niet elkaar af en toe in de bloemekes te zetten 😉

Zondag 9 februari van 14u tot 17u: Groentenvergadering 

Pekes en erwtjes, patatten, misschien ook een pompoen, komt dat zien, komt dat zien en misschien krijg je wel een zoen… Rare dingen die hier gezegd worden, we kunnen er zelf niet zo goed aan uit, zondag op de groetenvergadering meer duidelijkheid!

Zondag 16 februari van 14u tot 17u: Valentijnvergadering

Afbeeldingsresultaat voor valentijn

 Pak die bloemekes maar terug uit de bloempotjes, want er hangt hier iets in de lucht en het is heel veel liefde! Wij zien jullie allemaal super graag en zelfs nog vele liever als je er zondag bent voor Valentijn! <33333

Zondag 23 februari van 14u tot 17u: Patservergadering 

Dat jullie allemaal echte patsers zijn wisten we al langer dan vandaag, maar wie is nu echt de allergrootste, gestoordste, gekste, meest waanzinnige paster? Zondag!

Ziiiiiezoooo dat was het voor februari, hopelijk zijn jullie allemaal talrijk aanwezig en vergeet zeker je uniform dus niet aan te doen en je goed humeur mee te brengen.

Groetjes!

Lennerd, Mich en Jenten, serieus echte patsers!
Afbeeldingsresultaat voor patsers vrouwen
Sophie en Nelle, bijna echte patsers!