Condacum Januari

Gegroet Welpen,

Kerstmis is ondertussen gedaan en het is tijd om het nieuwe jaar in te stappen! Er staan spetterende vergadering klaar en het zou dan ook een fantastische voornemen zijn om met z’n allen aanwezig te zijn.

ZATERDAG 4 januari van 18u30 tot 20u30: Drie Koningen vergadering

Dit keer wordt het nieuwe jaar ingezet door jullie prachtige engelenstemmen. Kom als koning verkleed naar de wei en maak je klaar om Kontich-City omver te zingen.


VRIJDAG 10 januari van 18u30 tot 20u30: kookvergadering

Jullie hebben vast nog niet genoeg gegeten tijdens de feestdagen.Tijd voor nog wat lekkers. Wat we gaan koken verklappen we natuurlijk nog niet, maar het wordt sowieso een vergadering om je vingers bij af te likken. Kom zeker af, want wij zijn zeer benieuwd naar jullie kooktalenten! Let op : je kan best al gegeten hebben, we gaan een klein, lekker hapje maken… . Tot dan!


VRIJDAG 17 januari van 18u30 tot 20u30: Casino vergadering

Gezelschapsspelletjes spelen, af en toe gokken en vooral veel geld verdienen. Trek je strakste pak aan en zet je pokerface op. Wie weet verlaat jij ‘s avonds de wei wel als rijke stinkerd (of als je pech hebt als arme stakker).


VRIJDAG 24 januari van 18u30 tot 20u30: Vuurvergadering

Tijd om van jullie nog meer echte scouts te maken. Deze vergadering draait volledig rond de belangrijkste survival skill. Bereid jullie maar voor op een warme vrijdagavond met spectaculaire vuren.


Jammer genoeg is de eerste maand van het jaar al gedaan. Wij zijn er zeker van dat jullie na de afgelopen vergaderingen staan te popelen om meer. Maak je geen zorgen, februari is alvast veelbelovend. Rust maar even uit en we zien jullie snel weer!

Vanaf dit jaar is het ook mogelijk de Condacum in uw mailbox te ontvangen wanneer die online wordt gezet. Indien je geïnteresseerd bent, kan je jezelf inschrijven door op onderstaande knop de duwen.

Vuistjes van

Ikki Hathi Oe Phao Bagheera