condacum januari

Dag liefste kapoenen,

eerst en vooral willen wij jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar wensen. Ook in 2022 zullen wij jullie elke zondag verrassen met een superleuke mega toffe vergadering. Willen jullie weten wat we deze maand allemaal gaan uitsteken? Lees dan maar snel verder.

Zaterdag 8/1 filmontbijt vergadering 10.00-12.00

In 2022 starten we met een filmontbijt vergadering want er is toch niks leuker dan samen gezellig een film kijken en daarboven op ook nog eens lekker ontbijten met alle kapoenen. Kom voor deze vergadering allemaal in jullie pyjama of onesie en neem zeker een kussentje of iets waar je op kunt zitten en een dekentje mee.

Vrijdag 14/1 vuur vergadering 18.30-20.30

Vuur is iets dat wij als mensen al sinds de prehistorie hebben leren beheersen. Vuur maken is iets dat op de scouts niet kan ontbreken en na vele jaren op de scouts word je zelfs een heuse vuurmeester. Samen zullen we op ontdekking gaan en te weten komen hoe je met vuur moet omgaan.

Vrijdag 21/1 sneeuw en ijs vergadering 18.30-20.30

Zoals jullie misschien wel weten is januari één van de koudste maanden van het jaar. Het kan al wel eens gebeuren dat het dan gevroren heeft of dat er sneeuw is gevallen. En niets leuker dan op dat moment te gaan ravotten in de sneeuw en een sneeuwballengevecht doen met al je vrienden of samen met je broers of zussen een sneeuwman/vrouw maken of gewoon samen met de familie gaan sleeën. Trek dus snel je sneeuwlaarzen, een dikke jas, handschoenen en je muts aan en haast je naar de wei.

Vrijdag 28/1 schattenjacht vergadering 18.30-20.30

Vanavond wanen we ons echte schattenjagers en gaan we opzoek naar de schat die al honderd jaar verstopt ligt op de scouts. Al verschillende jaren is hier hard naar gezocht maar tevergeefs, nog niemand heeft deze gevonden. Daarom hopen we dat jullie deze keer wel de juiste weg vinden en de code kunnen kraken zodat wij kunnen laten zien dat de kapoenen de beste schattenjagers zijn.

Ziezo de maand januari zit er weeral op en vanaf volgende maand zijn het terug gewoon vergaderingen op zondag middag. Tot snel

Telde Nala Xebo Gigi Toto