Condacum Januari

Joo Tonca’s
Hopelijk hebben jullie de feestdagen toch een beetje kunnen vieren. Voor lekker eten en gezelligheid heb je uiteindelijk geen groot feest nodig. ;)) Jammer genoeg gaan de vergaderingen voorlopig nog steeds online door. We hopen natuurlijk dat we snel terug op de wei mogen en nog eens goed samen kunnen ravotten en spelletjes spelen.

Vrijdag 1 januari: geen vergadering


Geen vergadering deze week jongens! We vieren de start van 2021 (in ons kot) en de leiding wenst jullie alvast een topjaar. Hopelijk is dat virus hier binnenkort het land uit, dan zien we elkaar snel terug op de wei!

Vrijdag 8 januari Driekoningen


Drie koningen, drie koningen geef mij een nieuwe hoed. Mijn oude is versleten, ons moeder mag’t ni weten, …. enzovoort. Met een kroon op het hoofd en zakken vol snoep is driekoningen een van de leukste dagen van het jaar. Jammer genoeg zal deur aan deur gaan er dit jaar niet inzitten, maar niet getreurd de leiding voorziet een minstens even leuk alternatief.

Vrijdag 15 januari Dessertvergadering


Wie houdt er nu niet van een lekkere chocoladetaart, cupcakes of een paar heerlijke roomsoezen. Na het kijken van Bake-off Vlaanderen is de leiding nieuwsgierig geworden naar jullie kookkunsten. Zit er misschien een nieuwe Roger Van Damme (wereldkampioen desserts maken) in onze groep? Als dat zo is, ontdekken wij het graag als eerste, njammie!

Vrijdag 22 januari: Casinovergadering

Wie wandelt er buiten met zakken vol geld en wie kan er maar beter een bijbaantje zoeken? Voor één avond bevinden we ons in het wereldberoemde Las Vegas en ontdekken we welke tonca de beste pokerface heeft.

Vrijdag 29 januari: Filmavond

Nu de cinema’s zo lang gesloten zijn geweest, moeten er nog veel films ingehaald worden. Of het nu de laatste Marvel film is of een all time classic als The Lion King, vanavond is de televisie van ons! Pak de popcorn maar al klaar en genieten maar!

Wij hopen jullie zo snel mogelijk weer op de wei te mogen verwachten, maar voorlopig gaat alles nog online door. Wij laten weten wanneer dit wel weer kan via alle mogelijke kanalen.

Zo dat was het dan voor januari,


Een knuffel met 1.5m afstand en een stevige (online) linker van jullie leiding