Notice: Undefined offset: -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325
Condacum juni

vrijdag 04/06 van 19u tot 21u: Moppentappenvergadering

Twee slakken zijn aan het wandelen. ‘Doei, ik ga hier oversteken’, zegt de een. Zegt de andere: ‘Nee, niet doen! Morgen komt de bus!’

De klas moet rekensommen maken. “Zeven en zeven, wat krijg je dan?” vraagt de juf. Joos: “Heel fijn zand, juf.”

Twee zebra’s lopen op straat. Eentje wil oversteken. Maar dan roept de andere: “Stop! Anders gebeurt met jou hetzelfde als met die zebra op de grond!”

Bram bestelt een pizza. De verkoper vraagt: “Wil je hem in zes stukken of liever in twaalf?”
Bram: “Doe maar in zes. Twaalf stukken krijg ik nooit op!”

Hahahahaaa hillarisch !! Vanavond gaan we nog eens goed lachen! Wij hopen dat jullie met een groot arsenaal aan moppen aanwezig zullen zijn! Tot dan!

vrijdag 11/06 van 19u tot 21u: Dessertenvergadering

Net na het avondeten een vergadering op de scouts vraagt om een desserten vergadering! Wij houden jullie zeker niet tegen om zelf iets mee te nemen of voor de Roger van Dammen’s onder ons, jullie  mogen zeker en vast zelf een dessert maken en meenemen! Een chocomousse of tiramisu gaat er bij ons altijd in!   ; )

zondag 20/06 van 10u tot 12u: Wc-potvergadering

We weten allemaal dat de wc-pot dient voor de kleine en grote boodschappen! Maar er is zoveel meer dan dat. Een gemiddeld persoon gaat per jaar ongeveer 2.500 keer naar het toilet. Dit komt neer op zo’n 7 keer per 24 uur. Natuurlijk, de ene persoon verbruikt wat meer dan de ander, maar gemiddeld verbruiken we op jaarbasis bijna 21.000 toiletpapiervelletjes per persoon. Benieuwd wat je nog allemaal te weten kan komen over wc-potten? Zeker komen dan, tot dan!

zondag 27/06 van 12u tot 17u: Slotvergadering

De laatste vergadering van het jaar staat weer voor de deur. Wat is het toch weer snel gegaan… Om nog een laatste keer alles te geven, maken we er een extra lange vergadering van! Zo kunnen we er een geweldig leuke dag van maken en samen uitkijken naar ons fantastische kamp! Voor deze slotvergadering mogen jullie €3 meenemen, zodat we samen lekker middageten kunnen eten. Tot dan!!