Condacum kapoenen juni
Condacum kapoenen juni

Condacum kapoenen juni

Hallokes lieve vriendjes

De laatste maand van het schooljaar gaat weer van start. Natuurlijk hebben wij ook deze maand kei leuke vergaderingen klaar voor jullie!! Omdat jullie lieftallige leiding achter de schoolboeken zit in juni, gaan de vergaderingen door op VRIJDAG-avond. Benieuwd? Lees dan maar snel verder…

De inschrijvingen voor de vergaderingen gebeuren nog steeds via de Doodle. Vergeet uw zoon geen drinkbus mee te geven en wees steeds op tijd!

WOENSDAG 2 juni- 19u30-21.00u – kampinfo (dit is geen vergadering)

Deze avond kan je uw zoon inschrijven voor het kapoenenkamp. Tijdens deze inschrijvingen zullen we werken met 2 tijdssloten, per tijdsslot zullen er twee groepen van 10 kunnen komen, het is dan ook het beste om alleen te komen zodat zoveel mogelijk ouders de kans hebben om zich in te schrijven.

Inschrijven voor de kampinfo-avond doet u via deze Doodle, let op want het is een andere Doodle dan degene die gebruikt wordt voor de vergaderingen! https://doodle.com/poll/m6pg364i7zsuxsnq?utm_source=poll&utm_medium=link


Hier vindt u de kampuitnodiging en nog extra info over de verloop van het kamp.

VRIJDAG 4 juni – 19.00u-21.00u – Zwemvergadering

Wij kijken stiekem al uit naar het warme zomervakantie weer vandaag. Baantjes trekken en plonsen in het zwembad is zo leuk!! Spijtig genoeg hebben we geen zwembad op de scoutswei… Kom vandaag maar snel af zodat we samen naar een spetterende oplossing kunnen zoeken!

pouring water on person's hands

VRIJDAG 11 juni – 19.00u-21.00u – Vrouwenvergadering

Meisjes zijn ’t aller mooist op aard, niets wat hun schoonheid evenaart! Dat is zo, als we Raymond Van het Groenewoud mogen geloven. Benieuwd wat we vandaag allemaal gaan uitspoken? Dan weet je wat te doen!

VRIJDAG 18 juni – 19.00u-21.00u – Dessertenvergadering

HHMMMM. Wie houdt er nu niet van een lekkere chocoladetaart of een fris ijsje? Wij alleszins wel! Kom vandaag naar de wei en wie weet ben jij wel de grootste smulbek van heel het kapoenenland!

(Het is NIET de bedoeling dat jullie zelf een dessert meenemen!)

white ice cream on brown cookie

ZONDAG 27 juni ? – 12u -17u – Slotvergadering

Wat we vandaag gaan doen verklappen we nog niet maar een leuke (en lekkere) namiddag zal het zeker worden. Het is de allerlaatste echte vergadering van het jaar dus we gaan nog één keer alles geven voor we op kamp kunnen vertrekken. Neem zeker 3 euro mee zodat we het lekkere deel van de namiddag kunnen maken voor iedereen. Tot dan!

Dit was het dan weer voor juni…

Maaaaar volgende keer zien we jullie allemaal op ons mEgaleuke kapoenenkamp!! Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk jullie ook?

Telde Xebo Zazoe

Petro Gigi