Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325 Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325
Condacum maart

• Elk lid moet zich voor woensdag middag 12u inschrijven via de site op een doodle formulier. Dit is noodzakelijk omdat we in groepen van maximum 10 leden mogen samen spelen en voor elke groep (van 10) worden er 2 leiding gerekend. Bij meer dan 30 leden is er nood aan extra leiding en dat is belangrijk om op voorhand weten. Moest je toch de deadline gemist hebben, kan je nog altijd mailen of even bellen om te vragen of je al dan niet toch nog naar de scouts kan komen.
  • Vergaderingen worden op zondag gegeven van 12u30 tot 14u30
  • Regelmatig handen wassen en ontsmetten
  • Tonca’s worden nog tot -12 gerekend, dus moeten geen mondmasker op

ZONDAG 7 maart van 12:30 tot 14:30 : oude gouden

Na veel gemis, verveling en binnen zitten is het eindelijk terug tijd om eens goed te ravotten. In deze vergadering gaan we onze frustraties van voorbije tijd afreageren en alle leuke en typische scoutsspelen achter elkaar spelen. Even de pandemie op STOP en plezier op START.

Via deze link inschrijven voor 12u op woensdag 3 maart:

ZONDAG 14 maart van 12:30 tot 14:30 : pretpark vergadering

Mis onze zotte pretparkvergadering zeker niet! Wie kan het zotste pretpark in elkaar steken? Wie maakt de snelste afrit? Wat is jouw favoriete attractie? Alles staat op zijn kop in deze fantastische vergadering!

ZONDAG 21 maart van 12:30 tot 14:30 : technieken vergadering

Haal al je scoutsvaardigheden maar naar boven want vandaag ga je ze hard kunnen gebruiken. In deze vergadering gaan wij jullie alle nodige technieken aanleren die jullie zullen nodig hebben voor op ons kamp om een shelter te bouwen. Dit is dus een zeer belangrijke vergadering maar uiteraard ook gewoon heel leuk, samen iets nieuws leren én strijden voor de ultieme titel van ‘sjor-koning’.

ZONDAG 28 maart van 12:30 tot 14:30: Record vergadering

Vandaag is een belangrijke dag want elk van jullie die een record kan breken zal geschiedenis schrijven en een plaatsje krijgen in het word guinness book of record – scouts edition. Wij zijn alvast heel benieuwd wat voor skills jullie in petto hebben!

Dit was het dan voor maand maart, normaal gingen we in deze maand ook op tipi-weekend gaan maar dit laten de maatregels nog niet toe. MAAR niet getreurd van zodra het kan plannen we het weekend terug in en laten dit dan ook tijdig weten.

Dikke kussen van de leiding