Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325 Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325
Condacum mei

Hoi lieve Welpen! In de maand mei moeten de vogels al helemaal klaar zijn met hun nesten, want in mei legt elke vogel natuurlijk een ei. Nu de aprilse grillen voorbij zijn en de lente echt is begonnen, komen de warmere temperaturen vanzelf. Dit geeft ons extra veel goesting om buiten te komen en knotsgekke spelletjes te spelen. Afkomen is dus de boodschap! Vergeet zeker niet de doodle in te vullen voor woensdag om je aanwezigheid te bevestigen.

Zondag 02/05 van 10u-12u: Vetzakkerijvergadering

De naam van deze vergadering zegt het al helemaal… Tijd om nog eens goed vettig te doen en vuil te worden! Voor deze dag is het zeker aangeraden om kleren aan te doen die vuil mogen worden, uniform mag maar moet niet. Best neem je ook nog propere kleren mee voor achteraf, tenzij jullie goed besmeurd naar huis willen gaan natuurlijk 😉

Zondag 09/05 van 10u-12u: Boerenvergadering

Weet jij al wat het boerenleven juist allemaal inhoud? Nee? Geen zorgen, want na vandaag zullen jullie hier al een pakje meer over weten. Wie weet is het voor iemand zo interessant dat hij later zelf boer wil worden! Deze persoon zal dan al veel verder staan dan de rest en zou met 2 vingers in de neus het boerenexamen kunnen afleggen.

Zondag 16/05 van 10u-12u: Piratenvergadering

Piraten waren geen mensen die je wilde tegenkomen in het midden van de zee. Ze werden door iedereen gevreesd en waren helemaal niet liefdadig. Of toch wel? Wie van jullie is het allemaal waard om een echte piraat genoemd te worden? Na vandaag zullen we dat allemaal te weten komen!

Zondag 23/05 van 10u-12u: SPLASH-vergadering

SPLASH kan voor veel dingen staan. Wordt er een gigantisch watergevecht gehouden? Wordt er een spons op een welp gegooid? Creëren we met z’n alle een gigantische SPLASH? Zullen er spullen kapotgemaakt worden om iets te ontwikkelen? Zeker afkomen als je benieuwd bent wat we gaan doen!!

Vrijdag 28/05 tussen 19u-21u: Kampinfoavond

Joepieeee ons geweldige kamp komt in zicht! Vanavond mogen jullie ouders (en jullie mogen uiteraard zelf ook meekomen!) de kampuitnodiging komen afhalen. Dit zal geen 2 uur lang duren, dus jullie mogen gewoon ergens tussen 19u en 21u langskomen. Indien jullie nog vragen over het kamp zouden hebben, is dit ook de perfecte gelegenheid om deze allemaal te stellen! Wanneer jullie op de wei aankomen, gelieve dan een mondmasker te dragen (indien +12 jaar) en steeds afstand te houden. En nu… aftellen tot het kamp woehoe!!!!!!

Zondag 30/05 van 10u-12u: Wieltjesvergadering

Vandaag staat alles in het thema van wieltjes. Het wiel is iets dat we allemaal wel kennen en is een onmisbaar voorwerp in onze samenleving. Maar wanneer is dit eigenlijk uitgevonden? Dan gaan we al heel ver terug want in ca. 3500 v.Chr. heeft de mens het wiel uitgevonden. Voor deze vergadering mag iedereen iets meenemen waar jullie op kunnen rijden zoals bijvoorbeeld een step, rollerblades, skateboard, BMX, kruiwagen, …