Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325 Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325
Condacum november

Survivalweekend brief

Brrr november komt er aan en het begint al heel wat kouder te worden… Kleed jullie maar goed aan en dan zullen wij jullie met geweldige vergaderingen lekker warm houden!!!!

Zondag 7 november van 14u15-16u45 BAND-VERGADERING

Band, wat betekent dat nu weer? Gaan we met de welpen een boysband oprichten? Of leren we onze fietsbanden op te pompen? Wie weet houden we jullie gewoon heel de vergadering aan de leiband? Of leggen we jullie het zwijgen op met plakband op jullie mond? Kom zeker af om te ontdekken wat we nu echt gaan doen!

Vrijdag 12 tot zondag 14 november SURVIVAL WEEKEND

Woehoeee eindelijk!!!!! Ons eerste welpenweekend is er!!!!!! Omdat jullie hoogstwaarschijnlijk ook niet kunnen wachten, zullen we het thema al verklappen… We gaan op SURVIVAL WEEKEND! Zoek al maar jullie camouflage outfit en probeer eens vuur te maken zonder aanstekers. Meer info vind je in de weekendbrief hier bovenaan.

Zondag 21 november van 14u15-16u45 ONEVEN-VERGADERING

Vandaag zijn we 21/11, wat beide oneven getallen zijn. Maar wat is er nog zoal oneven? Misschien is jouw huisnummer wel oneven. Ook zijn wij met een oneven aantal leiding. Uit hoeveel personen bestaat jullie gezin? Misschien is dat ook wel oneven! En tot welk getal kunnen jullie al tellen, wij tot 9999! Maar wat gaan we nu doen met al die oneven dingen en getallen? Dat zal je alleen maar kunnen ontdekken tijdens de vergadering!!

Zaterdag 27 november van 15u-16u30 WINTERNACHT

Aaah zalig, onze geliefde Winternacht, waar we al zo lang op hebben gewacht, is er weer! Na de vergadering zijn jullie en jullie ouders, vrienden of familie meer dan welkom in onze zelfgesjorde constructie. Met een live muziekje op de achtergrond en vuurtjes om ons warm te houden kan de avond niet meer stuk! Tijdens dit evenement kunnen jullie ook genieten van wat frisdrank en lekkere versnaperingen! We verwachten jullie aaaallemaal op het leukste evenement van het jaar! Tot dan!

Chil Sona Baloe Petro Phao