CONDACUM NOVEMBER

Heyheyhey Tonca’s, het is nu al November :o. Dat gaat snel! Wij verheugen ons al op deze maand, jullie ook? Wij hopen van wel in ieder geval. Vergeet zeker niet dat deze maand heel koud kan worden, dus kleed jullie goed en warm aan. Let op dit is een maand met veel belangrijke vergaderingen.

Tot dan! 

Zondag 1 november: Bloempotvergadering: 14u-17u

Wat heeft die rare leiding nu weer voor een vergadering gemaakt? Een bloempotvergadering?? Wat kan dat nu weer betekenen? Gaan we misschien bloemen planten in de wei? Gaan we jullie planten in een bloempot? Als je zeker wilt weten wat er gaat gebeuren, moet je zeker naar de vergadering komen! Spannend!!!


Zondag 8 november: technieken vergadering: 14u-17u

Dit is een zeer belangrijke vergadering voor de tonca’s, zeker voor de eerstejaars. We gaan leren sjorren, grondboren,… We gaan jullie alles leren wat een echte tonca moet kunnen voor die op kamp kan vertrekken. Voor de tweedejaars is dit een zeer goede opfrissing. Wij hebben hier alvast veel zin in! 


Zondag 15 november: Safarivergadering: 14u-17u

Vanwege de nieuwe maatregelen kan de popcornverkoop niet doorgaan aangezien we niet huis aan huis mogen verkopen. De popcornverkoop wordt verplaatst naar februari. Maar niet getreurd! Wij voorzien een mega-spannende vervangvergadering. Deze week gaan we namelijk de savanne en de jungle verkennen, op zoek naar de grote, wilde beesten die daar te vinden zijn. We gaan op safari!


Zondag 22 november: muziekvergadering: 14u-17u

Hebben jullie Wacco zijn muzieksmaak al eens gehoord? Wij al wel en om het zo te zeggen, het is niet echt aangenaam om naar te luisteren. Wie weet vinden jullie zijn muzieksmaak wel goed. Tijdens deze vergadering gaan we opzoek naar welke muzieksmaak jullie en de leiding het leukst vinden. Hopelijk niet die van Wacco 😉


Zaterdag 28 november: winternacht (ONDER VOORBEHOUD mbt Covid): uur nog bekend te maken

Ja daar is die weer, de winternacht! Jullie worden verwacht om …u om samen met ons spelletjes te spelen. Na de vergadering kunnen jullie de constructie nog  gaan bewonderen die wij met alle leidingen hebben opgebouwd. Jullie ouders kunnen dan gerust blijven om iets te drinken of iets te snacken.


Zozo, dat was het al weer voor deze maand, hop naar de laatste maand van het jaar!!

Vele groetjesss