Condacum November

CORONA UPDATE: Door de nieuwe maatregelen zullen de vergaderingen niet meer doorgaan (tot wanneer weten we zelf nog niet). Daarom voorzien we een online alternatief. Onder de vergaderingen zal u elk weekend een pdf vinden om met uw kapoenen toch een beetje de vergadering thuis te kunnen laten doorgaan.

Voor meer info wijzen we u door naar de hoofdpagina.

Liefste vriendjes, beste ouders

De volgende maand gaat alweer beginnen, daarom ook een nieuwe condacum vol met leuke vergaderingen voor in november! 

Let op! Om elkaar toch iets langer te zien, verandert het uur van de vergadering, namelijk VAN 10U45 TOT 13U15! (We sturen een mail, maar hebben nog niet van alle ouders een mailadres, dus laat het gerust aan elkaar weten)

Verder willen we vragen om de ingevulde medische fiches nog mee te brengen indien dat nog niet gebeurd is en om uw kapoen zeker warm genoeg aan te kleden en eventueel een regenjas mee te geven. 

Als laatste willen we ook vragen om de jongens een drinkbus MET NAAM mee te geven zodat ze tijdens de vergadering (coronaproof) water kunnen drinken. 

Zondag 1/11 van 10u45 tot 13u15: MONSTERVERGADERING

Bweeeeik MONSTERS! Van die glibberige groene of pukkelige paarse! Kom mee gruwelen en griezelen met ons deze zondag en kom verkleed als monster! 

Om je extra goed voor te bereiden kan je alvast hier de 7 verschillen proberen vinden!Zondag 8/11 van 10u45 tot 13u15: STOELENVERGADERING 

Stoelenvergadering? Ja hoor, stoelenvergadering! Groot, klein, in hout, metaal, leer, met 2, 3, 4 of soms zelfs maar 1 poot! Maar wat gaan wij daar nu juist mee doen? Kom zondag naar de scouts en dan zal je het weten.  

De online stoelenvergadering kan u hier downloaden!
Zondag 15/11 van 10u45 tot 13u15: WAPENSTILSTANDVERGADERING

Op 11 november vieren we Wapenstilstand, in het jaar 1918 (hééééél lang geleden dus) stopte op 11 november de Eerste Wereldoorlog! Een heuse gebeurtenis in de geschiedenis dus! Vandaag vieren wij dat op onze eigen manier op het slagveld van de Kruisschanslei (beter bekend als onze scouts).

De online vredesvergadering kan u hier downloaden!Zaterdag 21/11 tot zondag 22/11: MINIWEEKEND 

Woooohoooooew eindelijk is het tijd voor het fameuze miniweekend! We verklappen het thema al: Mini Muis Max met een Missie! 

Meer info volgt.

Hier kan u het miniweekend voor thuis downloaden! Veel plezier 🙂

Ook kan je hier het recept downloaden om zelf super lekkere wentelteefje te maken, hmmmmmmm!


Zaterdag 28/11: WINTERNACHT

Het wordt kouder en dat wilt zeggen dat het tijd is voor de Winternacht! Samen een groot spel spelen, lekker gezellig rond een vuur zitten en iets eten of drinken, daar zeggen wij geen nee tegen!

We wachten verdere maatregels nog af voor het verloop van dit evenement. Ook hier volgt nog info over. 

Liefste vrienden, hier kunnen jullie de online versie van de Winternacht vinden!
Veel plezier en warme knuffels!Ziezo dat was het alweer voor november! Maar niet getreurd, want dat wilt zeggen dat december eraan zit te komen met allerlei leuke dingen zoals de grote lieve oude man Sinterklaas en gezellige feestjes zoals Kerstmis en Nieuwjaar! 

Tot snel

Dikke zoenen van jullie grootste fans

Telde, Gigi, Zazoe, Xebo en Petro