Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325 Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325
Condacum november
Condacum november

Condacum november

Soooowww wat gaat de tijd snel zeg. We zitten al in november!! Deze maand wordt zo leuk dat we het jammer gaan vinden dat er maar 4 weken in november zitten. Ben je benieuwd welke vergaderingen er allemaal aankomen? Neem dan zeker een kijkje hier beneden!

Zondag 7 november: 14u – 17u: Record Vergadering

Wie o wie is de Tonca die het hoogste kan springen, het snelste kan lopen of de luidste boeren kan laten? Daar zullen we vandaag achter komen. Wil jij jouw naam op onze grote “Tonca’s Wall of fame” ? Zak dan zeker af naar de wei vandaag om lekker veel recordjes te zetten.

Zondag 14 november: 14u – 17u: Wapenstilstand

Vandaag exact 103 jaar en 3 dagen geleden werd het einde van de eerste wereldoorlog aangekondigd. Maar wat heeft dat nu eigenlijk te maken met de vergadering van vandaag? Om daarachter te komen zullen jullie naar de wei moeten komen. 

Zondag 21 november: 14u – 17u: Het is koud

Brrrrr, wat is het koud vandaag. Dat komt vast en zeker omdat het geen zomer is. Doe maar een extra warme trui aan en kom dan naar de scouts zodat we elkaar vandaag eens goed kunnen opwarmen en we weer lekker veel plezier kunnen maken!

Zaterdag 27 november: 15u-16u30: Winternacht

Woehoewwww het is wiii waaa WINTERNAAAAACCHT!!!!!

Dit is misschien wel het leukste evenement van heel het scoutsjaar. Zijn jullie benieuwd naar de mega grote tent die de leiding heeft gebouwd voor dit evenement? Of willen jullie gewoon rond een vuurtje zitten met je vrienden en veel te veel spekpatatjes eten? Kom dan zeker naar de scoutswei vanavond.