Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325 Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325
Condacum November

Heeeey JVK’s! Na ons fantastisch weekend zou je misschien denken dat het hoogtepunt van het jaar al gepasseerd is, maar niks is minder waar natuurlijk! In november gaat namelijk hét gezelligste evenement van het jaar door: de Winternacht! Daarnaast hebben we een heleboel magische vergaderingen voorzien, waar je zeker bij wil zijn!

Zondag 7 november van 14u tot 17u: Harry Pottervergadering

You’re a wizard JVK! Vandaag pakken de stoomtrein op perron 9 3/4, eten we ons onderweg vol met magisch snoep en gaan we richting Zweinstein waar we allerlei gekke avonturen zullen beleven. Wie weet wat voor rare toverdrankjes we vandaag zullen maken en wat voor beheksingen we allemaal gaan uitspreken…

Zondag 14 november van 14u tot 17u: Heer van de ring vergadering

Hola, daar is de volgende fantasiewereld al: Midden-Aarde! Smeer jullie Hobbitvoeten al maar in, spits jullie elfenoren, haal jullie beste Dwergenmoppen maar al boven en bereid je voor op een avontuur vol in de pan te hakken Orks!

Zondag 21 november van 14u tot 17u: Pokémonvergadering:

Kom vandaag gewoon lekker strijden voor de titel van ultieme Pokémontrainer. Meer hoeft er niet gezegd te worden!

ZATERDAG 27 november van 15-16:30 : Winternacht!

DOOR DE NIEUWE MAATREGELEN ZAL DE VERGADERING VEVROEGD ZIJN!! WINTERNACHT ZELF GAAT DOOR VAN 16:00 – 23:00!!

Na een jaar afwezigheid halen wij onze beste sjortechnieken nog eens uit de kast om een indrukwekkende constructie neer te poten. In die constructie steken we tijdens deze koude Novembernacht vuurtjes aan en maken we het lekker warm met chocomelk en overheerlijke spekpatat. Maar voordat we de constructie gaan bewonderen doen we zoals steeds nog een toffe vergadering met de hele groep. Komen is de boodschap!

December voor de deur, dat betekent avondvergaderingen en feest vieren. Dat belooft dus een topmaand te worden met andere woorden. Tot dan!

Vergeet ook deze maand niet in PERFECT uniform naar de vergadering te komen (sjaaltje, scoutshemd, korte groene scoutsbroek) en leer de wet vanbuiten moest je die nog niet kennen!

Groeten en een stevige linker