Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325 Warning: Undefined array key -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325
Condacum november
Condacum november

Condacum november

Yooo liefste VK’s

De maand november staat alweer voor de deur, een maand met maffe vergaderingen EN de winternacht!!

Zondag 7 november : 14u.-17u.: K-side vergadering

Jaaa hoor, vandaag eren we dit prachtige dorp!! Wist je dat kontich vroeger met een C werd geschreven? Of dat volgens ‘ge zijt van kontich’ je pas echt van Kontich bent als je de K-side kent? Kom voor meer weetjes of om gewoon uw grote liefde naar dit dorp te uiten zekerrrr naar de vergadering.

Zondag 14 november : 14u.-17u.: Stratego vergadering

Stratego, HET LEUKSTE SPEL OOIT 

Zondag 21 november 10u-17u : opbouw Winternacht

Na een jaar lang wachten mogen we eindelijk onze beste sjortechnieken nog eens boven halen want vandaag helpen wij de leiding om weer een lijpe constructie op poten te zetten. Komen is de boodschap!

Let op: Neem middageten mee!!

Zaterdag 27 november : 19u-20.30u : WINTERNACHT

Eindelijk, één van de leukste evenementen van het jaar!! Voordat iedereen onze constructie kan bewonderen doen we zoals altijd nog een toffe vergadering met de hele groep. Daarna zijn jullie allemaal welkom om met jullie vrienden en een goei spekpatatje aan het vuur te komen zitten. 

Voila dit was het dan voor de maand november.

Vergeet zeker niet op tijd te laten weten als je niet kan komen

Stevige linker, 

Morel, Debeuf, Lennerd, Dries en Maïlie