Condacum Oktober

3 oktober: 14u – 17u: Wie is het?

Jaja die eerste maand is vliegensvlug voorbij gevlogen en nu ons lokaaltje proper is kunnen we elkaar is leren kennen. Welke hobby voor je uit of wat is je lievelingsspel…? Of wie is jouw favoriete leiding, maar dat komen we pas zondag te weten!

10 oktober: Geen vergadering

Helaas pindakaas is het vandaag geen vergadering :((

Tot volgende week!!!

17 oktober: 14u – 17u: Techniekenvergadering

Nu jullie bij de Tonca’s zitten moeten jullie natuurlijk ook jullie skills upgraden om een echte scout te worden. We gaan leren sjorren en onze technieken verbeteren zodat we zonder enig probleem ons kamp kunnen overleven ;))

22 – 24 oktober: WEEKEND!!!

Joepieee, ons eerste weekend samen. Jullie zullen nog een weekend uitnodiging krijgen met waar je de nodige informatie op zal vinden. Vergeet zeker en vast niet je goed humeur 🙂

31 oktober: 14u – 17u: popcorn verkoop

Money Money Money… We gaan samen lekkere popcorn verkopen deur aan deur. Hiermee kunnen we super leuke dingen doen op kamp. Kom allemaal naar de scouts wei en breng je mooiste glimlach mee!!!