Condacum Oktober

Wooow, dat eerste maandje is weer voorbij gevlogen.
Maar niet getreurd, er staat een maand met enkel KNAL vergaderingen op jullie te wachten!  En wij kijken er alvast ontzettend hard naar uit. Dus trek jullie stoute schoenen al maar aan en dan vliegen we er ook deze maand met de volle goesting in!

Zondag 4 oktober van 11u tot 13u: STOKKENVERGADERING

Jaja, wij hebben jullie wel door hoor.. 😉 Jullie kunnen niet zonder. Voor jullie tovenaars kan een stok een toverstok worden. Of ben je eerder een soldaat voor wie een stok een pistool is, of is je stok eerder een paard, of misschien zwaard. Met jullie fantasie kan het allemaal. Vandaag staat alles in teken van de stokken! Benieuwd? We dachten het wel! Allemaal komen, dan beginnen we aan oktober met een stokgekke vergadering.

Zondag 11 oktober van 11u tot 13u: GROENTENVERGADERING

Groentjes lekkeeeer! Of toch maar niet? Elke dag liggen ze op ons bordje, maar hoe komen ze daar? Wij weten het niet, maar daar zullen we deze vergadering snel verandering in brengen! Vandaag halen we de boeren in ons naar boven en gaan we opzoek naar de groenten op onze scoutswei. Wie weet wat we er allemaal kunnen vinden?!
Afkomen is dus de boodschap..

Zondag 18 oktober  van 11u tot 13u: KNUTSELVERGADERING

Spelen en ravotten kunnen jullie als geen ander, zoveel is duidelijk! Maar vandaag gooien we het eens over een andere boeg.. We gaan knutselen, schilderen, tekenen en bouwen. Al die talentjes hier bij elkaar, dat gaat vonken geven. Wij zijn heel benieuwd wat jullie allemaal kunnen maken! Vandaag dus alle handen uit de mouwen, want vandaag wordt het knutselen geblazen!

Zondag 25 oktober van 11u tot 13u: HERFSTVERGADERING

Vorige maand is de herfst van start gegaan. Het wordt al wat kouder en voor we het weten zal de winter er zijn! Wij zijn al klaar om een heus sneeuwballengevecht te houden! Hooow, maar zover zijn we natuurlijk nog niet.
En we kunnen de herfst niet zomaar aan ons voorbij laten gaan! Vandaag zetten we de herfst in op een manier dat enkel de kapoenen kunnen. Dus snel die truien aan en we zien jullie op de wei!

WAAAT!!  NU  AL?! Wat vliegt de tijd snel!
Het is alweer november. Een nieuwe maand, met nieuwe vergaderingen en avonturen. Wij kijken er alvast naar uit! Jullie toch ook?!

In oktober kan het al serieus regenen en/of koud zijn, vergeet dus zeker uw kapoen niet te kleden naar het weer! (naam op kleren, om ze niet te verliezen ;))

Vergeet ook zeker niet om iets te laten weten als je kind niet kan komen via mail (kapoenen@scoutskontich.be) of op de website aanduiden.

Voila dat was het voor oktober, laat november maar komen wij zijn er klaar voor!

Een stevige elleboog en een dikke knuffel van jullie leiding.

Xebo, Petro, Gigi, Telde en Zazoe