Condacum November

Normaal gezien hebben jullie ouders al een mail en whatsapp ontvangen met alle info over de vergadering van 1 november en de komende vergaderingen.
Indien dit niet het geval is, is er iets misgelopen en mogen jullie ouders of jezelf een een sms sturen naar +32 478 55 71 82.
Zo kunnen we je toevoegen aan de whatsapp-groep. Houdt voor vandaag alvast een gsm, perfect uniform en laptop klaar!
De vergadering duurt van 14u - 14u45/15u.

Zondag 1 november: WIELTJESVERGADERING 14u-17u

U dient bij deze vergadering een voertuig mee te nemen dat voorzien is van een attribuut, dat zich uitermate nuttig toont bij het overbruggen van afstanden allerhande. Dit attribuut moet dergelijke ronde vormelijke eigenschappen bevatten, waardoor het gehele voorwerp zich aldus manifesteert als zijnde: het wiel. Voor de rest hebben wij met de leidingsploeg besloten geen verdere beperkingen op te leggen aan uw, al dan niet getuned, voertuig. De categorie van toegelaten vehikels wijdt dus uit van praalwagens tot trottinetten, vorkheftrucks tot een-, twee-, drie-, vier-, vijf-…wielers, dubbeldekkers tot ijskreemkarrekes en amfibiewagens tot Eddy Merckx-koersvelo’s. Hovercrafts, legertanks, louter vliegende en/of varende voertuigen, etc… zullen geweerd worden van de vergadering.

Kortom: neem iets mee op wieltjes, kom met de fiets, step… x

Zondag 8 november: STRATEGOVERGADERING 14u-17u

Het favoriete stukske van de leiding op het strategobord is de korporaal. Deze man beschikt immers over een uiterst handig uniform in de schoonmaakbusiness, wat bij het mogelijks verliezen van de job (door saneringen of zo, weten wij veel) perspectieven opent op de arbeidsmarkt. “Hoe doet hij dit?”, horen wij u unisono peinzen. Wel, de korporaal functioneert als plafondkuiser. Een functie alwaar dat flosjke op zijn kepie zeer, zeer geschikt van pas komt. Daarnaast is de sergeant wel echt de loser en de bommen saai.

Zondag 15 november: HOLBEWONERVERGADERING 14u-17u

Omdat het vandaag holbewonervergadering is, hebben wij aan een echte neanderthaler gevraagd om het tekstje voor deze week te schrijven: Hoempf hoempf hoempf, hoempf hoempf, hoempf. Hoempf hoempf hoempf hoempf hoempf hoempf! Hoempf, hoempf hoempf hoempf. Hahahaha, hoempf hoempf, haha. Hoempf? Hoempf!

Zondag 22 november: GABBERVERGADERING 14u-17u

Omdat de broer van de holbewoner van vorige week kwaad was dat we altijd dezelfde holbewoner in the picture zetten, bieden we vandaag het platform aan deze verongelijkte prehistoriet. Hij zal jullie uitleggen wat we allemaal gaan doen op de gabbervergadering: Hoempf hoempf hoempf hoempf hoempf hoempf hoempf, hoempf! Hoempf, hoempf! Hoempf hoempf hoempf hoempf hoempf hoempf… hoempf! Hoempf?

Zondag 29 november: TIKTOKVERGADERING 14u-17u

Toen Edje voorstelde om een Tik Tok-vergadering te doen, was heel de leidingsploeg meteen enthousiast. De ideeën voor originele spellen vloeiden eruit, uiteraard als resultaat van die 10 jaar harde scoutsleidertraining in het verre China. Deze woordenstroom viel echter droog toen bleek dat Edje het over een app had die blijkbaar populair is onder de leden en dat de rest van de leidingsploeg deze naam verwarde met de vurrukkullukke Tik Tak (voor velen de The Sopranos van de Lage Landen)! Voor de leken die deze legendarische televisie niet op hun netvlies hebben getattoëerd, gooien we her effie een linkje:

Tot op het magische gras van de scoutswei!

Ed                                                         Sara                                             Maïlie

Michael                                                        Zjef

Yooo jongverkennerkes, zie hier de condacum voor oktober.

Verwittig op tijd als je er niet bij kan zijn!

Mailen naar: jongverkenners@scoutskontich.be
Of sms naar leiding van de maand: Michael: 0478557182

Zondag 4 oktober: RECORDVERGADERING 14u-17u

Recordvergadering, woohooooo, deze eerste zondag van de maand gaan we bepalen wie het sterkst is, het verste kan springen, etc… . Kom zeker af om uw uiterste best te doen en records te verbreken!!

9-11 oktober HOOLIGANWEEKEND (Vrijdag om 20u op de wei!!)

Je leest het goed, wij gaan op hooliganweekend! De ultra’s van scouts Kontich gaan op verplaatsing de keet onveilig maken. Meer info volgt in de weekenduitnodiging!!

Zondag 18 oktober: HARRY POTTERVERGADERING 14u-17u

EXpecto patronum! EXpelliarmus!! Avada Kedavra!!

Harry Potter, gekend door, jong en oud, of dat hopen we toch.. Wij gaan vandaag even testen of jullie HP-kennis nog wel up to date is!

Zondag 25 oktober: HALLOWEENVERGADERING 14u-17u

Pompoenen, enge spoken, deze zondag staat alles in het teken van Halloween! Wij hebben er alvast zin in, als jullie willen mogen jullie zeker verkleed komen.

Wie het er meest imposant uitziet geniet misschien wel van een voordeel hier een daar doorheen de vergadering..

Ziezo mannen, weeral een nieuwe maand vol vergaderingen en een keitof weekend om volop van te genieten! Wij kijken er alvast reikhalzend naar uit.

Reminder: Als je niet kan komen, op tijd verwittigen.

Stevige linker!! x De superleuke, supergalante, superknappe jongverkennerleiding.