Condacum september

Zaterdag 4 september 14u30-15u30 KICK OFF

Joepieee het is weer tijd voor de Kick Off! We starten het nieuwe scoutsjaar graag samen met jullie (en jullie ouders, vrienden, familie,…). We verwachten jullie om 14u30 om samen met de welpen van vorig jaar en de oude leidingsploeg spelletjes te spelen. Vanaf 16u is het leidingsvoorstelling en komen jullie te weten wie jullie leiding voor het komende scoutsjaar zal zijn! Aansluitend kunnen jullie ouders je komen inschrijven voor het nieuwe scoutsjaar. Daarna zijn jullie welkom op onze barbecue (inschrijvingen via de startpagina), kunnen jullie deelnemen aan het kubb toernooi, mogen jullie proberen het record bierbakklimmen te verbreken of genieten van een hapje en een drankje op onze wei. Meer info en inschrijvingen voor het kubb toernooi en de barbecue kan je ook vinden op de startpagina. Tot dan!

Zondag 12 september 14u15-16u45 WELKOMSTVERGADERING

Dames en heren, appelen en peren, boeren en boerinnen, het nieuwe welpenjaar gaat nu echt beginnen!!!! We vliegen er meteen in als een echte scout en heten jullie graag welkom bij de leukste tak! Doe zeker jullie slechtste kleren aan en neem je uniform of reserve kleren mee. Een handdoek komt zeker ook van pas. We kijken er alvast naar uit!

Zondag 19 september 12u-16u45 OPENINGSVERGADERING

Nu we het jaar al mooi hebben kunnen inzetten en elkaar al wat beter hebben leren kennen, gaan we nog een laatste keer openen met iedereen (en dan bedoelen we echt iedereen!) en komen we te weten wat het nieuwe jaarthema is. We spreken af om 12u aan de ingang van het Middelheimpark, ter hoogte van de middelheimlaan 52-63 waar een parking is (ongeveer bij de kromme boot). Breng zeker ook een lunchpakket, voldoende water en €2 mee! De vergadering eindigt om 17u op deze locatie. Spreek gerust met andere ouders af om samen te carpoolen.

Zondag 26 september 14u15-16u45 STRIJD-DER-NESTEN-VERGADERING

Zo, nu we alles en iedereen goed hebben leren kennen, is het tijd om te weten te komen in welk nest jullie het komende jaar zullen doorbrengen. Zijn jullie klaar om met jullie nest samen te werken? Welk nest is het sterkste? Oh en wie is het slimste? Kom allemaal om jullie eigen nest te verdedigen en samen te winnen!

Wat vliegt de tijd toch! De zomervakantie is nog maar net gedaan of september is al weer achter de rug!i Zijn jullie niet benieuwd wie jullie nieuwe leiding is? Wij kunnen in ieder geval niet wachten om jullie te ontmoeten…