Condacum september

Yuuuu de manneeeuuhhh zijn jullie klaar om september op z’n kop te zetten? Jullie (tot hiertoe nog anonieme) leiding staat alvast te springen van vreugde om met jullie het jaar door te brengen!!!! Hopelijk mogen we jullie massaal ontvangen, tot snel!

Zaterdag 4 september 14u30 KICK OFF

Woehoe het is weer tijd voor de Kick Off! We starten het nieuwe scoutsjaar graag samen met jullie (en jullie ouders, vrienden, familie,…). We verwachten jullie om 14u30 om samen met de vorige tak en de oude leidingsploeg wild te doen. Vanaf 16u is het leidingsvoorstelling en komen jullie te weten wie jullie leiding voor het komende scoutsjaar zal zijn! Aansluitend kunnen jullie jullie inschrijven voor het nieuwe scoutsjaar. Daarna is iedereen welkom op onze barbecue, kunnen jullie deelnemen aan het kubb toernooi, mogen jullie proberen het record bierbakklimmen te verbreken of genieten van een hapje en een drankje op onze wei. Meer info en inschrijvingen voor het kubb toernooi en de barbecue kan je ook vinden op de startpagina. Tot dan!

Zondag 12 september 10u (2e en 3e jaars) 13u (1e jaars) – 17u WELKOMSTVERGADERING

Na een zalige kick off zijn we helemaal klaar om het nieuwe scoutsjaar te starten en de 1e  jaars eens te laten zien waar ze terecht komen. Daarom mogen de 2e en 3e jaars al om 10u naar de scoutswei komen om deze volledig klaar te zetten. De 1e jaars zijn welkom vanaf 13u. Vergeet zeker geen slechte kleren, een handdoek kan ook van pas komen!

Zondag 19 september 10u-17u OPENINGSVERGADERING

Nu we elkaar al wat beter hebben leren kennen, willen we graag met de heeeele scouts groep eens samen ravotten. Trek jullie fietsbenen maar al aan en vergeet hierbij de fiets zelf ook niet. Verder neem je ook een lunchpakket mee en €2. Wij hebben er al zin in!

Vrijdag 24 september 20u OUDERINFOAVOND

Om 20u zouden wij graag alle ouders op onze geliefde wei ontvangen. Hier gaan we een woordje uitleg geven over het komende scoutsjaar, enkele drank en drugs regels bespreken en kunnen jullie ook bij ons terecht over nog verdere vragen. Het zou fijn zijn om jullie talrijk te ontvangen!

Zondag 26 september 10u-13u WK wielrennen vergadering

Aangezien er op deze dag de wereldtoppers uit de wielersport doorheen Kontich racen, staat deze vergadering in thema van het WK wielrennen. Zie dat je zeker uw fiets bij hebt. Als je ook iets van verf, borstels of spuitbussen hebt liggen thuis, mag je die ook zeker meepakken.

Een stevige linker van jullie (anonieme) leidingsploeg!