December

We zijn aangekomen aan de laatste koude maand van dit jaar, binnenkort een sjaal aan doen, dikke handschoenen aan doen en hopelijk kunnen we een aantal sneeuwballen de lucht in gooien. Ook deze maand zullen we jammer genoeg nog geen echte vergaderingen kunnen hebben☹. Daarom zullen we deze maand ook weer alternatieve vergaderingen maken en er toch een zeer toffe maand van proberen te maken! Als we dan toch weer vergaderingen zouden mogen maken laten we jullie dit direct weten.

Zondag 6/12: Sinterklaas-vergadering

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen!! Jaja jullie weten het wel, het is weer de tijd van het jaar dat de Sint met zijn pieten een bezoekje komt brengen. Dit jaar zal de Sint ons niet kunnen komen bezoeken, maar dat neemt nog niet weg dat we deze vergadering zouden overslagen.

Daarom heeft de Sint vandaag voor jullie een heuse wandeling doorheen Kontich gepland! Hierbij zullen er verschillende kleine opdrachtjes zijn, waarna je steeds een tip zal krijgen om zijn verrassing voor jullie te ontdekken… Deze tocht zal starten op de gidsenwei! Let op, want hun poort is gesloten, dus de inkom is langs de magdalenazaal.

Verder heeft de Sint ook nog een speciale boodschap voor jullie achtergelaten. Geniet van de wandeling, de frisse lucht en van de boodschap die de Sint speciaal voor jullie heeft achtergelaten!!!

Zondag 13/12: Stratego-vergadering

Welk leger zal vandaag de strijd winnen? Is het het blauwe leger?  Of is het dan toch het rode kamp? Wie van deze twee legers dat zal winnen vandaag, gaat helemaal van jullie afhangen. Wie er nog eens een grote strijd van wil maken, jullie moment is aangebroken! Bekijk zeker onze online vergadering in het document hieronder, want vandaag is het welpen tegen leiding!


Zondag 20/12: Kerstfeestje

Kerstfeestjeeee! Wie heeft er nu geen zin in een goed kerstfeestje? Het kerstfeestje zal dan niet helemaal hetzelfde zijn zoals we gewoon zijn. Toch gaan we er een gezellige dag van maken! Begin maar al vast jullie kerstkledij bij elkaar te zoeken en naar de goeie kerstliedjes te luisteren! In het document hieronder kunnen jullie vinden hoe jullie er zelf een geweldig feest van kunnen maken, have fun!

Zondag 27/12: Kerstvakantie

Vandaag is het spijtig genoeg geen vergadering, want het is kerstvakantie ooooooh. Maar niet getreurd na de vakantie vliegen we er weer helemaal in!! Hopelijk tegen dan al terug op onze warmhartige Welpenwei! Beste wensen voor iedereen en tot volgend jaar!!

Groetjeeeees jullie voltallige leiding!

Oe                        Phao                    Rama                   Hathi                    Sona