Condacum

Sinds kort zetten we ook enkele leuke foto’s van de vergaderingen bij de condacum, deze kan je vinden onderaan de pagina!

Kamp

Kampuitnodiging JVK’s

Gegroet jvk’s

Het is alweer juni en jammer genoeg de laatste maand van het scoutsjaar. Daarom gaan wij ervoor zorgen dat deze maand weer een klapper van formaat wordt. Helaas is juni ook de maand van de examens, maar laat dit jullie zeker niet tegen houden om even te komen ontspannen op de scouts.

Vrijdag 1 juni: Filmavond (20u-22u)

Deze maand zetten we in met een filmavond. Niets gezelliger dan samen komen met uw maten en een goeie film te zien. Daarom nodigen wij jullie allemaal uit op de vergadering om dit te doen. Vergeet ook zeker niet jullie favoriete films en 2 euro mee te nemen!

Zaterdag 9 juni: Top 10 vergadering (20u – 22u)

Top 10 snelste auto’s, top 10 knapste actrices, top 10 grappigste films, top 10 lekkerste eten, …

Je hebt bijna in alles een top 10. Benieuwd wat onze top 10 zal worden? Kom dan zeker naar de vergadering om het uit te zoeken.

Zaterdag 16 juni: Afreageervergadering (20u-22u)

Juni is helaas de maand van de examens. Omdat wij weten hoe frustrerend deze periode kan zijn, gaan wij jullie helpen om even wat stoom af te blazen. Kom vol frustraties en energie naar de wei, want we gaan ons eens goed laten gaan!

Zondag 24 juni: Slotvergadering (10u-17u)

Jammer genoeg zit het scoutsjaar er weer op. Dit gaan we in stijl afsluiten met een pracht van een vergadering. Even de belangrijkste puntjes:

• We verwachten jullie allen om 10u op de scoutswei, met de fiets!
  • Neem 3 euro mee
  • Neem een zwembroek en handdoek mee
  • Je hoeft geen middageten te voorzien
  • Neem absoluut je identiteitskaart  mee, heel belangrijk dus niet vergeten!

Het belooft een topdag te worden dus zeker komen!

Wij vonden het alvast een heel leuk jaar. Hopelijk zien we jullie allemaal terug op ons kamp. Vergeet als je niet naar de vergadering kan komen zeker niet om een sms of mail te sturen naar de leiding.

Leiding van de maand (Stijn) : 0470 50 55 71

Ne stevige linker,

Afbeeldingsresultaat voor teckel funnyAfbeeldingsresultaat voor teckel funnyAfbeeldingsresultaat voor teckel fattyAfbeeldingsresultaat voor teckel funnyGerelateerde afbeelding

Emmelien                    Fien                     Dries                                 Stijn                                 Michel

Mei

Jow jow jooooow JVK’s

De maand mei, het zonnetje kom al eens piepen, je hoort de volgels al in volle zang en natuurlijk komen die BADASS JVK’s ook naar buiten.  Het is ook de maand van de bangelijke vergaderingen wajaaaw.

Zondag 6 mei:  Patrouilletocht ( 10u – 17u )

Weeejoooow patrouilletocht, ziek nice. Vandaag gaan jullie per patrouille op stap om jullie teamband te versterken, om samen de weg te vinden en zo veel meer. Zeker komen want deze vergadering wil je zeker niet missen!!! Vergeet geen lunchpakket, stevige stapschoenen en een goed humeur.

Zondag 13 mei: Bob de Bouwervergadering ( 14u – 17u )

“Booooooob de Bouwer, kunnen wij het maken? Nou en of!” Deze vergadering gaan we bouwen zoals enkel die rare snuiter dat kan! Sterk die spieren dus nog maar eens aan en kom met velen, zo kunnen wij Bob tonen waar de JVK’s tot toe in staat zijn!

Zaterdag 19 mei: kampinfo-avond ( 19u30 – 20u30 )

Hebben jullie al zin in het kamp???? Jullie leiding zeker al wel. Kom deze avond naar de scoutswei om alles te weten te komen over jullie geweldig, verschrikkelijk leuk, prachtig, … kamp.  Jullie zullen alle informatie over het kamp en jullie kampuitnodiging krijgen, zeker komen dus.

Zondag 20 mei: Swiffervergadering ( 14u – 17u )

Okejjj, swiffervergadering!!! Voor de mensen die niet weten wat een Swiffer is: “ Dat is zo een ding om mee te kuisen.”  Jullie zullen af en toe wel eens jullie kamer of andere dingen moeten kuisen, dus jullie zijn allemaal al een beetje voorbereid. Vandaag gaan we zien wie de enige echte ULTRA SWIFFER 3000 mee naar huis mag nemen.

Zondag 27 mei: Hermanvergadering ( 14u – 17u )

Heeermaaan, Hermaaaan, jullie leiding is er van overtuigd dat er allemaal een echte Herman in jullie zit. Wie van jullie is het waard om de titel van HERMAN te dragen? Herman is zo wat goed in alles: Wiskunde, Sport, Gamen, Voetballen, Baseball, … . Als jij voor de rest van je leven de titel van HERMAN wilt dragen moet je zeker komen.

Dat was het dan al weer voor de maand mei, hopelijk zien wij jullie kidowwsss volgende maand weer verschijnen.

We merken dat er bij sommige vergaderingen minder leden zijn dan dat we hadden verwacht. Vaak is dit jammer, omdat we een vergadering voorbereiden dat meestal bedoeld is voor een grotere groep. Daarom willen we nog eens uitdrukkelijk vragen om zeker iets te laten weten wanneer je niet naar de vergadering kan komen! Stuur een sms’je naar de leid(st)er van de maand, of stuur een mailtje naar de jongverkennermail (jongverkenners@scoutskontich.be)

Ne stevige linker, de JVK leiding.

Leiding van de maand (Dries) : 0489 98 82 79

Emmelien                         Fien                                  Dries                                Stijn                                  Michel