Condacum

JVKS condacumOktober

Allooo jongverkenners,

De maand september is voorbij gevlogen, maar oktober wordt nog een maand vol met bangelijke vergaderingen. De vergaderingen deze maand zijn altijd van 14u tot 17u.

Zondag 1 oktober: geen vergadering

De leiding gaat op leidingsweekend om de rest van het jaar te plannen. Er is dus jammer genoeg geen vergadering op zondag. :((

zondag 8 oktober: classics vergadering

Niks leuker dan de goeden ouden tijd. Daarom halen we vandaag wat spelletjes uit de oude doos tevoorschijn. Wees dus zeker aanwezig voor de gouden ouwes zoals dikke berta etc.

zondag 15 oktober: klakkebuisvergadering

EUJ vandaag is het klakkebuisvergadering! De naam zegt genoeg, het wordt sowieso awesome. We gaan op verplaatsing dus kom zeker allemaal met de fiets!

zondag 22 oktober: BOB-vergadering

Bobbejaanland? Bobbeltje op je hoofd? Bobbelstenen? Wat er vandaag op de planning staat is één groot mysterie, maar wat we wel weten: dat wordt hier spannend…

zondag 29 oktober: poesvergadering

Poesvergadering?? Wat gaan we doen? Katjes vangen, iets anders? Kom naar de wei en ontdek het zelf.

Dit waren de vergaderingen voor de maand oktober, we zien jullie volgende maand terug.

Vergeet zeker niet om op tijd iets te laten weten als je niet kan komen.

Leiding van de maand: Fien (0485 57 74 86)

vergeet nooit:

Een jongverkenner is een eerlijk en blij kameraad

Hij doet mee en zet zich in

Hij wil winnen, maar kan verliezen.

Hij is een opmerkzaam ontdekker

Hij is fijn in zijn optreden

Hij draagt zorg voor hetgeen hij gebruikt,

en hij helpt graag waar hij kan.

Ne stevige linker,

Emmelien                              Stijn                          Michel                            Dries                           Fien

Jeeeeeuuuww JVK’s

De grote vakantie is spijtig genoeg gedaan: ohhhhhh 🙁 . Maar geen nood, een nieuw en bangelijk scoutsjaar staat jullie op te wachten! Naar jaarlijkse gewoonte starten we ons scoutsjaar met de Kick-Off, kom hier zeker naar toe want: op die manier kom je de kersverse megasuperduperawesome leiding van de jongverkenners te weten! Aanwezig zijn is hier dus een absolute must hastjes! Lees zonder dralen verder wat de maand september in petto heeft voor jullie!

Zaterdag 9 september: Kick-Off (14u30 – 16u)

Vandaag worden jullie om 14u30 op de wei verwacht om jullie nog een laatste keer te amuseren met die goeie oude leiding/tak! Dit betekent dat zowel de oude als de nieuwe tweedejaars eerst nog bij de jongverkennertak beginnen. Daarna schuift iedereen door naar zijn nieuwe groep. Vergeet zeker je eten niet te bestellen voor vandaag, en neem zoveel mogelijk vriendjes en familie mee zodat we er een ongelooflijke knaller van kunnen maken vandaag!

Voor de ouders: alle nodige informatie in verband met de Kick-Off vinden jullie op de folder of op de facebookpagina van Scouts Kontich.

Kick Off 2017

Zondag 17 september: Welkomstvergadering (10u – 17u)

Vandaag is de dag dat onze eerstejaars echte jongverkenners worden! We maken gebruik van onze dag om ze de kneepjes van de tak te leren, maar natuurlijk vooral om ons te amuseren. De tweedejaars zien we graag om 10u verschijnen op onze wondermooie scoutswei. Zorg er zeker voor dat je een lunchpakket meeneemt! Eerstejaars: jullie worden vandaag pas om 14u op de wei verwacht! Jullie nemen best reservekleren mee, want vandaag zullen je kleren misschien een beetje vuil worden 😉 .

Tweedejaars: jullie worden verwacht na de welkomstvergadering nog even te blijven!

Zaterdag 23 september: Patrouilleverdeling (19u – 20u)

Zet jullie schrap: vanavond is het de beruchte patrouilleverdeling… Tweedejaars: jullie worden om 19u verwacht. Eerstejaars: jullie moeten pas om 19u30 komen. Hierna zijn de uren voor alle leden hetzelfde voor de rest van het jaar 😉 . Dit wil je niet missen!

Zondag 24 september: Openingsvergadering (10u – 17u)

Wat er vandaag allemaal op de planning staat is voor jullie een vraag, voor ons een weet! Wat we jullie wel kunnen zeggen is het volgende: we verwachten jullie om 10u stipt aan het station van Kontich met de fiets. Neem zeker je fietshelm mee als je er één hebt. Vergeet geen lunchpakketje mee te nemen, en zorg er zeker voor dat je genoeg drinken bijhebt! Zwembroek en handdoek zijn aangewezen, en vergeet ook zeker geen 5 euro mee te nemen! Je merkt het al: dat word hier tof seg! We zijn om 17u terug aan het station van Kontich. Tot dan!

Zo, dat was het al voor de maand september! Niet getreurd, er wachten jullie nog vele toffe vergaderingen! We zien jullie graag terug verschijnen in de maand oktober!

Graag vragen wij aan zowel de ouders als onze leden om steeds iets te laten weten wanneer een lid niet aanwezig kan zijn op onze vergaderingen. Dit kan door een berichtje te sturen naar de lei(d)(st)er van de maand, of door te verwittigen via mail: jongverkenners@scoutskontich.be . Op deze manier kan de leiding er steeds voor zorgen dat de vergaderingen goed afgestemd zijn op het aantal leden!

Zorg er zeker voor dat je altijd in perfect uniform naar de vergadering komt!

Leider van de maand: Michel (0492/77 74 63)

Ne stevige linker,

Fien                                    Michel                                Dries                        Emmelien                     Stijn