Kapoenen

kap1

Het leven van een kapoen (6-8 jaar) is er één vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld.

De leiding gaat hierbij uit van de kapoen zelf, van wat hen boeit en aanspreekt. De kapoenen leren zo samen te spelen en zich hierbij te amuseren.

Buitenlands kamp 2019

Hieronder vindt u de powerpoint met de nodige informatie omtrent ons buitenlands kamp in Nederland. Indien u niet aanwezig kon zijn op onze infoavond van 10 november, zouden wij u willen vragen dit toch even te lezen, zodat u geen cruciale informatie mist! Ook vindt u hierin alle links naar benodigde of interessante websites ivm ons buitenlands kamp of 100-jarig bestaan. Bij de notities vindt u steeds een geschreven tekst van wat er op de slide staat. Deze komt ongeveer overeen met wat er gezegd werd op de infoavond. Het document daaronder is de officiële uitnodiging die werd uitgedeeld op de kampinfoavond 24 mei 2019. Indien u niet kon komen, of u bent de originele uitnodiging kwijtgespeeld, kan u deze hier opnieuw downloaden. Indien u de kampinfoavond van 24 mei niet heeft bijgewoont, maar uw zoon gaat toch mee op kamp, zouden wij u willen vragen om dit nog te laten weten via mail. Zo behouden wij een juist overzicht van wie er allemaal meekomt op kamp