Condacum

Afbeeldingsresultaat voor kapoenen

Liefste kapoentjes, de eerste maand van het nieuwe jaar is al om, maar niet getreurd er staat weer een heel nieuwe scouts-maand voor de deur!! Nu de leiding hun examens achter de rug zijn kunnen we weer een hele zondagnamiddag samen buiten spelen! Wij hebben er al ontzettend veel zin in dus zeker allemaal komen!

Zondag 4 februari: Astronautenvergadering (14.15u-16.45u)

Austronauten, ruimtevaarders, de helden van de ruimte… hebben jullie er soms ook al van gedroomd om door de ruimte te zweven tussen al de sterren en planeten? Is het jullie grote droom om over de maan te lopen? Zouden jullie graag eens willen weten hoe de aarde eruit ziet van heel ver in de ruimte?

Tijdens de vergadering leren we alles om de beste ruimtevaarder te worden en misschien komen jullie dromen wel uit…

Zondag 11 februari: Legovergadering (14.15u-16.45u)

Lego, de kleine plastiek blokjes in alle verschillende kleuren waar je alles mee kan bouwen wat je maar wil. Deze kleine blokjes staan vandaag in het teken van onze vergadering! Ben jij ook benieuwd naar wat we gaan doen? Dan moet je vandaag zeker komen!

Zondag 18 februari: Holle bolle Gijsvergadering (14.15u-16.45u)

Holle Bolle Gijs, misschien kennen jullie hem wel, het kleine dikke mannetje dat ontzettend veel kan eten en nog steeds honger heeft. Vandaag gaan wij ons ook ‘volsteken’, niet met eten, maar met ontzettend veel krantenpapier en zo gaan we allemaal met ronde bolle buiken spelletjes spelen! Hilariteit verzekerd!

! Belangrijk: neem zoveel mogelijk krantenpapier mee als jullie kunnen, hoe meer hoe beter en ruime kledij is ook handig om veel krantenpapier in kwijt te kunnen tijdens de vergadering!

Zondag 25 februari: Kip en eivergadering (14.15u-16.54u)

Tok, tok, tok… Wat was er het eerst, de kip of het ei? Komen jullie het vandaag mee met ons uitzoeken? Vandaag spelen we enkel spelletjes in het teken van de kip en van het ei. Dit wordt zeker een fantastische dag dus zeker komen!

Oooh, februari is al gedaan. Maar niet getreurd, ook volgende maand zijn we er weer bij met nieuwe topvergaderingen! Wees er dus zeker bij. Vergeet  zeker geen seintje te geven indien je niet kan komen via kapoenen@scoutskontich.be. Ook kan je hier steeds terecht voor vragen. Tot in maart!

Dikke knuffels van jullie kapoenenleiding

Zazoe – Veva – Xebo – Rikki – Kora

Afbeeldingsresultaat voor kapoenen

Elaba allerliefste kapoenen, 2017 is voorbijgevlogen en nu staat 2018 al aan de deur! En ook dit nieuwe jaren vliegen we er al meteen in met geweldig leuke vergaderingen en fijne spelletjes. Maar opgelet! Deze maand gaan de vergaderingen niet op de normale uren door, omdat jullie leiding jammer genoeg moet studeren. Wij hebben er alvast énorm veel zin in om 2018 met een knaller van formaat in te zetten, hopelijk jullie ook!

Vrijdag 5 januari van 18u30 tot 20u30: Vuurvergadering

Oeh spannend… Vuurvergadering! Fakkels, vuurspuwende draken, gezellig zitten rond een kampvuur… Zijn jullie ook zo benieuwd naar wat deze vergadering in petto heeft? Kom dan zeker af om de eerste vergadering van het nieuwe jaar vurig in te zetten!

Zondag 14 januari van 10u tot 12u: Filmontbijt

Wie houdt hier nu niet van? Gezellig samen een filmpje kijken en ondertussen genieten van een heerlijk ontbijt waar de leiding voor gezorgd heeft. Jullie mogen van thuis enkele films meenemen, zodat we veel keuze hebben over wat we gaan zien!  Kom gerust in pyjama en met een slaapzak of dekentje meegenieten van deze knusse zondagmorgen. Vergeet ook zeker geen 3 euro mee te nemen.

Vrijdag 19 januari van 18u30 tot 20u30: Zaklampvergadering

‘s Nachts stiekem nog een stripboek lezen met de zaklamp, op wilde avonturen gaan in het donker, geweldige avondspelletjes spelen op de scouts,… Wat je allemaal wel niet kan doen met een zaklamp! Vergeet zeker je zaklamp niet mee te nemen naar deze lichtgevende vergadering!

Vrijdag 26 januari van 18u30 tot 20u30: Droomvergadering

1, 2, 3, 4, 7851 schaapjes! Komen jullie gezellig mee schaapjes tellen en dromen op deze heerlijke droomvergadering? Wij zijn enorm benieuwd naar jullie grootste dromen, dus denk er maar eens goed over na! Op deze vergadering maakt geen enkele nachtmerrie een schijn van kans!

Jammer maar helaas was dit het voor deze maand. Wat hebben we 2018 goed ingezet! Vergeet zeker geen mailtje te sturen als je niet kan komen via kapoenen@scoutskontich.be en hier kan je ook altijd terecht voor vragen.

Dikke knuffels van jullie kapoenenleiding

Xebo
Zazoe
Kora
Rikki
Veva

Hey kapoenen! November was een superleuke maand maar december gaat nog beter worden. Het is de maand van Sinterklaas en de Kerstman dus dat gaan we al zeker vieren! Wij kijken er al naar uit. Dus kleed jullie allemaal lekker warm aan en speel met ons mee. Let wel op: de laatste twee vergaderingen zijn niet op zondagmiddag maar op vrijdagavond. Tot dan!

Zondag 3 december van 14u15 tot 16u45: Sinterklaasvergadering:

Joepie! De Sint is in het land en dat laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan.Vandaag gaan we hem ontvangen en  laten we zien wat voor brave kapoenen we allemaal zijn. Wie weet heeft hij wel wat lekkers bij voor ons dus allemaal braaf zijn en komen is de boodschap!

Afbeeldingsresultaat voor sinterklaas

Zondag 10 december van 14u15 tot 16u45: Soepverkoop:

Hmmm, tomatensoep, groentensoep, kervelsoep, kapoenensoep! Daar houdt toch iedereen van en het is ook nog eens gezond! Vandaag zullen we de soep verkopen die de leiding gemaakt heeft. Wij kijken er al watertandend naar uit!

Afbeeldingsresultaat voor panoramix

Zondag 17 december van 14u15 tot 16u45: Zomervergadering:

Brrrrr, het begint al heel koud te worden hier dus om dat te vergeten is het vandaag zomervergadering. We doen alsof we op een warm tropisch eiland zitten en door onze leuke spelletjes en grote kapoenenliefde krijgt iedereen het lekker warm.