Maart

Zondag 1 maart 14u – 17u: Instuif

Naar goede gewoonte trekken wij ook dit jaar met de drie jongste takken naar de Instuif. Dit is een speelnamiddag georganiseerd door onze geliefde gemeente en vindt dit jaar plaats aan De Nachtegaal. Het wordt een heus zwemfestijn! Maar ook springkastelen, andere opblaasattracties enzoverder zullen aanwezig zijn om jullie te entertainen. We zien jullie dus graag om 14 uur aan De Nachtegaal verschijnen mét zwembroekske en handdoek. We gaan dus niet eerst naar de scouts en jullie worden ook aan De Nachtegaal opgehaald. Zeker komeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!

Zondag 8 maart 14u – 17u: Circusvergadering

Dames en heren, appelen en peren, boeren en boerinnen, het feest kan beginnen! Wie kan er als de beste tijgers temmen? Jongleren? Konijnen uit hoeden toveren? Wij zijn benieuwd wat voor acrobaten er in jullie schuilen… Kom dat zien op onze gegeerde scoutswei!

Zondag 15 maart 14u – 17u: Geometrievergadering

Wij zeggen altijd: meten is weten, gissen is missen! Vandaag laten wij Pythagoras eens een poepje ruiken. Haal je passers en geodriehoeken maar boven en trek om 14u naar de scoutswei!!!

Zaterdag 21 maart 10u (enkel voor tweedejaars!) tot zondag 22 maart 12u (voor eerstejaars vanaf zaterdag 14u!): Tipiweekend

Weekend!!!! Woehoew!!!! Voor dit weekend blijven we gezellig op onze wei slapen. De tweedejaars worden zaterdagochtend om 10 uur op de wei verwacht, de eerstejaars zijn ook welkom op zaterdag om 14 uur. Meer info volgt!

Zondag 29 maart 14u – 17u: Leidingswissel

Vandaag worden alle leidingsploegen eens goed door mekaar geschud en krijgen jullie een vergadering voorgeschoteld van een spiksplinternieuw leidingsteam!!! Spannend!!! Benieuwd wie deze zondag jullie mondjes gaat snoeren, wondjes gaat verzorgen en vooral kei hard met jullie gaat ravotten? Zeker komen dan! (Alvorens er traantjes gaan vloeien, volgende week staat jullie reguliere toncaleiding weer voor jullie klaar xxx)

Zow zow, dit was het voor maart! Fijn dat jullie er weer bij waren. Op naar de aprilse grillen!

Groetjes van jullie liefste leidung

Shabootje, Wappootje, Sitaraatje, Ateannetje & Siouxje