Maart

How maat, het is al maart ofwat? Tja, de tijd vliegt als je het naar je zin hebt he!! 

Ook PaPaKa is in aantocht, met andere woorden: leuke vooruitzichten! (6-9 april) 

Deze maand wederom kei leuke vergaderingen, afkomen is dus de boodschap. Wij verwachten jullie steeds in perfect uniform en met veel goesting op onze scoutsweide. Dolle pret! 

1 maart 14u-17u: gebeurtenissen-in-maart-vergadering

Maart (ook wel: lentemaand, buienmaand, guldenmaand, windmaand, dorremaand) is de derde maand van het jaar in de gregoriaanse kalender en heeft 31 dagen. De maand is vernoemd naar Mars, de Romeinse god van de oorlog. Verouderde Nederlandse/puristische namen zijn lentemaand of windmaand. 

Dankjewel wikipedia voor deze interessante uitleg over de maand maart!

Kom zeker af naar de vergadering om te ontdekken welke gebeurtenissen en herdenkingen wij in de kijker zullen zetten!!. (Spoiler alert, ze zijn heeel merkwaardig) 


8 maart 14u-17u: handige-harry vergadering

Wij zijn heel benieuwd wie van jullie hier de handigste knapen of juist de sloebers met 2 linkerhanden, onder ons zijn. Wie heeft er het beste geheugen? Vandaag hebben jullie niet alleen jullie fysieke krachten nodig maar ook jullie gezonde verstand. Haast jullie naar de wei om jullie ongelooflijk snuggere leidingsploeg vandaag omver te blazen. 


15 maart 9u45-13u: Districtenspel!

Dit weekend is het een speciale vergadering. Ons district, Molenbos, organiseert voor ons een super cool spel dat deze zondag zal doorgaan van 10u tot 13u! We spreken af om 9u45 (en geen minuut later!!) op onze wei, met fiets! Samen fietsen we naar de Romeinse put waar het piratenspel door zal gaan. Verkleden mag zeker en vast, kom je niet verkleed, dan heb je je perfect uniform aan! Een das doe je sowieso aan. En dat we die andere scoutsen een poepje laten ruiken he! ­čśë

22 maart 14u- 17u : vissen vergadering

De voorlaatste vergadering van de maand maart staat in thema van vissen! Want ja, wat is er interessanter als vissen? Juist ja, helemaal niets. Lekker met de meiden hengelen naar schoon vangsten, wij hebben er alvast zin in!!

29 maart 14u-17u: Leidingswissel

Zoals ieder jaar staat er ook dit jaar weer een leidingswissel op het programma. Welke andere super mega leuke grappige leiding (niet superder, mega leuker en grappiger dan ons natuurlijk ;)) dat nu juist gaat zijn, zal je zondag wel zien! Komen dus!

Kusjes van jullie geliefde leidingsploeg xx