Notice: Undefined offset: -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325
Mei

Damn al de voorlaatste maand van het scoutsjaar. Hopelijk kunnen we door de versoepelingen nog wat epische vergaderingen laten doorgaan!

Zondag 2 mei: Rekkervergadering 15u-17u

Vandaag gaan we ons bezig houden met alles wat te maken heeft met elasticiteit. We gaan zien wie van jullie het meest flexibel is. Zorg maar dat je goed gestretcht hebt vooraleer je naar de wei komt.

Zondag 9 mei: Zeepvergadering 15u-17u

Waar zijn al die gladde boys? Bereidt u maar voor om eens goed uit te schuiven. Daarnaast is het ook hoogtijd om jullie volledig te reinigen van corona.

Zondag 16 mei: Wc-papier verkoop 15u-17u

Eindelijk eens monnies verdienen. Zie maar dat je komt want zonder jullie volgt er letterlijk een skeer kamp en dat willen we natuurlijk niet.

Zaterdag 22 mei: Vk-shot

You know, dikste evenement van het jaar. Ready om harde kletsen te krijgen van jullie leiding in een klassiek matchke voetbal? Fix goeie patta’s en sportkledij!

Vrijdag 28 mei: Barvergadering

Vanavond moet je je skills aan den toog laten zien. We gaan zien wie er stiekem een geboren caféganger is en wie er op een avondje weg met de homies beter thuis kan blijven.

Dit was het alweer voor mei. Veel succes met de opkomende examens!

Stevige linker,
Kurt, Stijn, Maxim en Charlotte