November

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben vernomen gaan er geen activiteiten meer door op de scouts.
Toch willen we wel iets blijven organiseren, daarom gaan we een WhatsApp groep opstarten voor de leden. Je kan je gsm-nummer en naam doorsturen via mail of naar +32496143607 en dan voegen wij je toe aan de groep.

Hopelijk tot snel en stay safe!

Zondag 1 november van 14-17u: Heiligen vergadering

Vandaag herdenken we alle heilige rakkers en martelaars, maar gaan wij ook ondervinden wie er bij ons in de tak den heiligste is. Neem allen uzelf en uw gelovigste ziel mee naar deze vergadering want die wordt supervet, amen.

Zondag 8 november van 14-17u: Strijder vergadering

Deze vergadering is enkel en alleen voor echte strijders. Dikke battles, veldslagen en vele andere strijdersacties gaan vandaag op de scoutswei worden verwezenlijkt, dus komen a mattie.

Zondag 15 november van 14-17u: Amerika vergadering

Gaat deze vergadering gaan over het bijschaven van jullie, waarschijnlijk extreem slechte, wereldoriëntatie of gaat ze gaan over het land met de momenteel meest gestoorde en controversiële president die wij ooit gekend hebben? Zwaar chill wordt ze sowieso dus allen komeuuu!

Zondag 22 + zaterdag 29 november:  Opbouw winternacht + winternacht

Het alternatief voor de Winternacht is hier! Geniet er van!

Dat was het weer voor november, de balle
Charlotte, Maxim, Stijn en Kurt