November

Oktober is nog maar net gepasseerd en november staat alweer voor de deur. Wij staan alvast klaar met weer vele nieuwe, knotsgekke en verbazingwekkende spelletjes! Kleed jullie maar lekker warm aan zodat we zoveel mogelijk buiten kunnen spelen. We gaan er een lap op geven!

Zondag 3 november van 14u15 tot 16u45: Halloween vergadering

Ik ben voor niets of niemand bang, ook niet voor gezichten op ’t behang. t’ Is elke avond dikke pret, met het skelet onder mijn bed. Ook heb ik helemaal geen last, van al die monsters in mijn kast. En springt er ’s nachts om twaalf uur, alweer een mummie uit de muur, dan zeg ik : “Jammer beste vent, dat jij zo ingewikkeld bent.”.’ Kom vandaag verkleed naar de wei en laat maar eens zien dat die welpen nooit schrik hebben!


Zondag 10 november van 14u15 tot 16u45: Riskvergadering

Aangezien het morgen Wapenstilstand is, waarbij we het einde van de Eerste Wereldoorlog gedenken, zullen wij voor een laatste keer zoveel mogelijk land proberen te veroveren! Kom in massale troepen af en kom te weten wie de echte veroveraars onder ons zijn!


Zondag 17 november van 14u15 tot 16u45: Holle Bolle Gijs vergadering

Ken je dat gevoel wanneer je ontzettend veel eet en daarna toch nog honger hebt? Onze goede oude vriend, Holle Bolle Gijs kent dit ook maar al te goed… Doe je allergrootste t-shirt van de papa aan en neem zoveel mogelijk oude kranten mee, zodat we ons allemaal eens kunnen inleven in het leven van Holle Bolle Gijs!


Zaterdag 23 november van 19u tot 20u30: Winternacht

Jihaaa het is weer tijd voor het leukste evenement van het jaar!! De leiding heeft hard zitten werken om een prachtige constructie voor jullie neer te zetten. Kom dus om 19u naar de wei om dit te bewonderen! We zullen nog vele spelletjes spelen en uiteraard zijn alle ouders, oma’s en opa’s, neven en achternichten ook welkom om na de vergadering te genieten van onze spekpatatjes en een lekker jenevertje. Tot dan!


Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om de condacum in je mailbox te krijgen van zodra die wordt geüpload. Zo blijf je steeds op de hoogte over het reilen en zeilen in onze groep. Deze updates gebeuren normaal gezien één keer per maand. Vul het onderstaande formulier in als je geïnteresseerd bent. Aangezien dit het eerste jaar is dat we dit doen, kunnen er kinderziektes inzitten. Als je problemen ondervindt, stuur dan een mailtje naar webmaster@scoutskontich.be


Ziezo vrienden, dat was het weer voor november, wat een topper!! Slaap nog maar even goed uit nu, want die volgende maand, de feestmaand, wordt ook weer een knaller van formaat! Groetjes van jullie beste vriendjes

  Ikki   Oe   Bagheera    Phao    Hathi