Oktober

Jihaaa liefste welpen, de start van het jaar is alweer voorbij, dus nu kunnen we met veel energie oktober binnen vliegen!!! De uren zijn nog steeds van 11u tot 13u, aangezien we dan Corona-gewijs met niet te veel leden, leiding en ouders tegelijk op het terrein zouden staan.

ZONDAG 4 oktober van 11u tot 13u: Strijd der nesten

Eindelijk is het er, de strijd der nesten! Deze vergadering komen jullie eindelijk jullie nieuwe nesten te weten. Welk nest is er het sportiefste, slimste, gekste of creatiefste? Deze strijd wordt niet alleen maar de leukste, maar ook nog eens belangrijkste van heel ons jaar! Smeer jullie benen al maar in, oefen nog wat rekensommen en kom met veel energie naar deze vergadering!

ZONDAG 11 oktober van 11u tot 13u: Oude-mannen-vergadering

Hoe zou jij er uitzien wanneer je oud bent? Heb je een nieuwe heup laten steken? Wie heeft al zijn tanden nog? En zie ik daar nu ook al grijze haren? Vandaag vliegen we in de toekomst en mogen jullie jullie verkleden als oude mannen!

ZONDAG 18 oktober van 11u tot 13u: BOEM-vergadering

Gaan we samen gedichten schrijven? Of wie weet staat BOEM wel voor een ontploffing! Of gaan we jullie laten verschieten!! Laat jullie fantasie maar rollen tot helemaalhier op de wei! Tot zo!

Zaterdag 24 oktober van 10u tot 20u: WELPENWEEKEND

Zoals jullie misschien al vernomen hebben, kan ons geweldig superheldenweekend jammer genoeg niet doorgaan… Maar niet getreurd, we gaan het niet zomaar laten passeren! Daarom gaan we er zaterdag een volledige dag van maken op onze eigen scoutsweide. Zo kunnen we toch nog gezellig samen eten en kunnen jullie al jullie energie voor het hele weekend in deze ene dag kwijt! Tot dan!

Wat? Is oktober zo snel gegaan? Gelukkig is november al in aantocht!! Wij hebben er in ieder geval al extreem veel zin in! Een stevige elleboog van