Oktober

De eerste maand zit er al op, op naar de tweede! Oktober zit weer vol toffe vergaderingen en een fantastisch weekend! Vergeet niet af te mailen en dan zien wij jullie weer op zondag. Tot snellll!

Zondag 4 oktober 14-17u: Boomhutvergadering

Oke boys, deze zondag draait volledig rond bomen en hutten. Jullie gaan je bouwskills moeten bovenhalen en een dikke osso bouwen. Dus kom maar allemaal af, want die hut wordt sowieso ziek nice. 


Vrijdag 9 oktober 21u: ouderinfoavond 

Wij organiseren 9 oktober om 21:00 een infomoment. Hier leggen we de werking van de verkenners uit en hoe onze weekends en kamp zullen verlopen. Dit infomoment is vrijblijvend, maar moest je toch nog met vragen zitten kom dan zeker langs.Gelieve een mondmasker te dragen en 1,5meter afstand te houden.

Zondag 11 oktober 14-17u: binnen de minuut vergadering

Weee vandaag doen jullie alles binnen de minuut, dus heel snel, fast, rap, vlug, als de bliksem, direct, fast, gauw, gezwind, haastig, hard, ijlings, jachtig, presto, rad, ras, rats, scheetsgewijs, schielijk, spoedig, vlot, vluchtig, vlug, wakker. 


Zondag 18 oktober 14-17u: flessen vergadering

100 flessen. Like als ge dat lieke kent. Deze namiddag wordt een vrij maffe vergadering rond flessen. Bereidt u al maar voor op alle epische spellekes die we dan gaan kassen. 


Weekend: 23-25 oktober: hiphop weekend –> Gaat niet door

Zaterdag 24 oktober 12-20uur:

Even minder goed nieuws: ons weekend van 23 tot 25 oktober kan helaas niet doorgaan. Er zijn te veel verkenners om dit weekend veilig en volgens de maatregelen te kunnen laten verlopen. De bubbel van 20 wordt gemakkelijk overschreden en zo wordt het slapen of binnen spelletjes spelen onmogelijk.
We vinden dit zelf ook heel erg jammer en daarom organiseren we zaterdag 24 oktober van 12 tot 20 uur een dagvergadering op onze wei. Op deze manier kunnen we wel heel de tijd buiten zijn en is het makkelijker om afstand te bewaren. Wij gaan morgen bekijken wat onze opties zijn, als jullie iets moeten meenemen van eten of centen, dan laten we dat zo snel mogelijk weten via mail.
(Normaal gezien hebben jullie hier een mailtje van ontvangen, als dat niet het geval is: gelieve te mailen naar verkenners@scoutskontich.be, dan voegen we je toe aan de mailinglist)

Dat was het dan weer voor oktober, koudere tijden komen eraan in november. Maar ook nieuwe toffe vergaderingen. Tot snel!!! 

Stevige Linker,
Kurt, Stijn, Charlotte en Maxim