Oktober

Joooo Kapoenen! Na een heel leuke eerste maand september volgt er een nog leukere maand, oktober! Ook deze maand hebben we veel leuke vergaderingen in petto, ben je benieuwd? Kijk dan zeker eens hieronder!

Zondag 3/10: Dierenvergadering

Ons favoriete dier is een Kapoen, het is vrolijk, speels en een deugniet en is elke zondag te vinden op de scoutswei. Er zijn natuurlijk ook nog veel andere leuke dieren, honden, olifanten, apen,… Wat hebben al die dieren nu eigenlijk te maken met onze vergadering? Om dat te weten moet je zeker komen en mag je je verkleden in je lievelingsdier!

Zondag 10/10: Geen vergadering

De leiding heeft een weekendje vrijaf genomen dus het is vandaag geen vergadering. Maar niet getreurd, volgende week staan we weer helemaal klaar!

Zondag 17/10, 14u15-16u45: Strategovergadering

Vandaag trekken de Kapoenen ten strijde! Welk team is het sterkst, welk team kan het snelste de vlag stelen en welk team kan het eerst het kamp van de ander veroveren? Haal jullie vechtlust en jullie kampenbouw talent maar boven en dan kun je het komen ontdekken!

Zondag 24/10, 14u15-16u45: Stokkenvergadering

We weten het maar al te goed, jullie vinden stokken heel erg leuk! Je kan er kampen mee bouwen, het veranderen in een zwaard, een geweer, een vliegende bezem, een wandelstok of eender wat je maar kan bedenken. Als je wilt weten wat we er op de scouts mee gaan doen moet je zeker komen!

Zondag 31/10, 14u15-16u45: Oerilev vergadering

Het is vandaag Halloween! Moehahaha. Het is de dag van de monsters! Het monster Oerilev is dus ook weer uit zijn nest in de Zandbergen gekomen en hij is gespot in de buurt van onze wei en er lijkt iemand te ontbreken… Welke snode plannetjes heeft hij nu weer bedacht?! Hopelijk komen we het op tijd te weten tijdens deze vergadering!
PS: Verkleed je allemaal als monster

Zo, de maand oktober is weer voorbij gevlogen, maar niet getreurd! In November gaan we nog veel leuke vergaderingen doen en hebben we zelfs al ons eerste weekend! Spanneeend!

PS: Bij vragen kan je altijd bij ons terecht, onze nummers staan op de site of je kan een mail sturen naar kapoenen@scoutskontich.com, als je niet kan laat dan iets weten en vergeet vooral geen drinkbus, regenjas en je goed humeur mee te nemen!

Een stevige linker,