Notice: Undefined offset: -1 in /customers/a/f/f/scoutskontich.be/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 325
Welkom bij Scouts Kontich!
Opendeurweekend 2021

Deel dit bericht:

Beste leden, ouders, oudleiding en sympathisanten

Naar jaarlijkse gewoonte is het weer tijd voor onze ODD (ook wel de opendeurdag genoemd). Natuurlijk steekt onze goede vriendin C. er weer een stokje voor, maar daar laten we ons niet door tegenhouden. Graag nodigen we jullie uit om dit jaar onze scouts te vieren tijdens een wandeling op zaterdag (17/4) door het grootse Condacum (nadien ook wel Kontich genoemd) om te zien waar het allemaal begon. Dit niet zomaar natuurlijk. We maken er graag een echt scouts avontuur van en sturen jullie op pad met kalkjes, kaarten, een survival(/pret)-pakket en vooral heel veel plezier! Zondag (18/4) zijn dan de leden aan de beurt. Zij kunnen op de scouts nog wat extra vieren en genieten van de exclusiefste ODD allertijden!

Zaterdag 17 april

De activiteiten die we op zaterdag voorzien zijn voor Jan en alleman! Zowel leden, ouders, oud-leiding als andere sympathisanten mogen zich inschrijven voor deze leuke dag.

Wandeltocht

Op zaterdag 17 april voorzien we een leuke Scoutswandeling*. Er kan deelgenomen worden in groepjes van 4 of in de gezinsbubbel. Tijdens de wandeling zal er gebruik gemaakt worden van QR-codes, neem dus zeker een smartphone mee met 4G. De wandeling zal ongeveer 8km zijn. We werken met tijdsloten, maar om dit op een vlotte manier te laten verlopen vragen we zeker op tijd te komen.

Pretpakket

Indien u dit wenst, kan u een pretpakket bestellen. Hierin zullen een drankje en een knabbeltje voor onderweg en ook enkele gadgets die onderweg op de wandeling van pas kunnen komen, zitten. Dit pakket wordt gegeven aan de start van de wandeling (op de scoutswei), neem zeker een rugzak mee om dit pakket te dragen onderweg. We schenken geen alcohol, maar indien u dit wenst, kan u dit zelf meenemen.

Inschrijven 17 april

De inschrijvingen lopen nog tot woensdagavond 14 april 23u59. Het eindtotaal dient u te storten op BE23 4155 0380 6291 . Inschrijven voor de wandeling en een pretpakket bestellen doet u hieronder:

Zondag 18 april

De activiteiten die we op zondag voorzien hebben, zijn enkel voor de leden! Sympathisanten moeten vandaag dus thuisblijven. Toch moeten de leden zich ook inschrijven, zodat we steeds in groepjes van 10 de activiteiten kunnen organiseren.

Kapoenen en welpen: 10u-13u

Tonca’s, JVK’s en VK’s: 14u-17u

Vergadering

Om deze Exclusieve ODD extra speciaal te maken bouwen we dit jaar onder andere een vliegende Hollander! Ook zullen er andere activiteiten te doen zijn met touwen, parcours, Vlaamse Volksspelen en nog veel meer! Vergeet je niet te registreren via de Doodle van je tak en neem zeker een drinkbus en eventueel regenkledij mee. Er wordt geen eten of drinken voorzien.

Ook voor de activiteiten van vandaag moet je jezelf inschrijven. Dit is enkel toegankelijk voor de leden, en verloopt via de Doodles zoals dit afgelopen maand ook op de vergaderingen gebeurd is. Hieronder vind je per tak de Doodle waarmee je jezelf kan inschrijven voor onze ODD-vergadering. Vergeet dit niet, want niet ingeschreven = niet komen! De vergadering zal in groepjes van 10 verlopen, zoals volgens de Coronamaatregelen is toegelaten.

Zo, dat waren alle activiteiten die te doen zullen zijn tijdens ons opendeurweekend van 17-18 april. Wij hebben er alvast heel veel zin in!

Tot dan en een stevige linker

*Scouts Kontich is niet verantwoordelijk voor wat er tijdens de wandeling zou voorvallen.